Suzitosuzi Karnım o kadar kaşınıyor ki yağlıyorum nemlendiriyorum ama hatır hutur kaşıyorum elimde değil kalırken sanki beynim uyuşuyor 😓 Ne yapabilirim bilmiyorum karnım iyice aşağı indi acayip büyüdü ve acayip çatladım 😥
KlncA Suzitosuzi ben de kuzum artık bakasım gelmiyor 😔 Krem vs biyere kadar işe yaradı demek ki 😔 Valla kaşımayın çatlar diyorlar da zaten olan oldu hatır hatır kaşıyorum napayım
bulutunannesi33 Suzitosuzi catlaklar yuzunden kasınıyor canım bende aynıydım ılk bebısde smdıde aynıyım esım artk kızıyor yeter kasıma dıye 🙄ben daha 28haftalk gebeyım ama ılk gebelıkden olan catlaklar tekrrdan acılmaya basladı oyuzden kasınıyo ck kotu
seraap hemen hastaneye git bende de öyle oldu karaciger yaglanmassi olmusum sali günü sezeryan ile acil cocugu aldilar 37+5 haftamda
Suzitosuzi bulutunannesi33 bende bir hafta on gündür var benim eşim de kızıyor o uyurken kaşıyorum elimde değil transa geçiyorum resmen kaşırken. Hayatımda böyle biçey yaşamadım
seraap Cepvcivi2 ben anladim öyle bisey oldugunu onlarda kan aldi sonucta cikti en cok avucumun ici ayak alti ve karnim kasiniyodu diger vucut yerlerimde hafif
Cepvcivi2 seraap bende de kaşıntı var ama benim heryerim avucum da yok mesela doktor ilaçları kesti azaldı birazzz tahlillerim temiz çıktı