Melekabdullah Riskli gebeligim var serklaj oldum 25.haftadayim idrar tahlili verdim enfeksyon var monurol şase kullan dedi doktorum kullanan varmi nasil bir sonuc aldiniz
Bebegim3444 Melekabdullah sık sık enfeksiyon oldum bende kullandim bir sorun yasamadım. Rahatlama geliyordu gerçekten. Soyle kullan. Doktorum gece uyumadan önce mesaneyi boşaltıp ilacı oyle kullanmamı uyuyup 3 4 saat WC ye gitmemi söyledi. Yanı ne kadar cok mesanede kalırsa o kadar iyi.
myangelson Melekabdullah baya faydalı bir ilaç zararlı olsa doktor vermez. Enfeksiyon daha zararlı antibiyotikten rahatça kullanabilirsiniz 🦋 gece yatmadan için en az 4 saat tuvalete gitmemeniz gerekiyor
Bebegim3444 Melekabdullah benim o anlık geçiyordu ama arada tekrarlıyordu. Gebeligim boyunca 3 4 kere oldu malesef
Ebruli_08 Melekabdullah canım tabi ki de kullan ilacı ve bol su iç serklajlı gebelerde enfeksiyon önemli dikişler açısından bende de olmuştu ilacı içtim geçti ama daha sonra bol su içme ile de attım enfeksiyonu
Melekabdullah Ebruli_08 cok tesekkur ederim peki bi sikayet varmiydi enfeksyondan bende oyle bi sikayet yok biraz akintim fazla olabiliyor oda hamileliktendir diye dusundum
Ebruli_08 Melekabdullah benimde akıntım vardı ama hep olan bir şeydi Bazen belirti vermeden de enfeksiyon çıkıyor Ben o yüzden her ay mutlaka idrar testi verdim