Selvink Medicana Çamlıca Hastanesi’nde hamilelik sürecini geçiren,doğum yapan ve doktor önerisi olan var mı acaba? ☺️ bugün doğum poliçesi yaptırdım o yüzden önerinize açığım:)
ICY Selvink Merhaba, Medicana Çamlıcaya mı gidiyorsunuz bir de doğum poliçesini nerede ne kadara yaptırdınız acaba?
Smy17 Selvink merhaba ben o hastanede 3 ay önce doğum yaptım. Benim doktorum hastaneden değil kendi kliniği var doğumları yaptırdığı hastanelerden birisiydi bu hastane. Biz hamileyken gidip odalara vs bakmıştık sadece ben hizmet nasıldır ebe vs nasıl denk gelir diye düşünüyordum hep ama şükürler olsun doğum yaptığım akşam ki ebe tecrübeli çok güzel ilgilenen bi ebeydi çok yardımcı oldu bana saçımı okşadı çok güzel ilgilendi 😊 Allah ondan razı olsun hatta doktorum da en kıdemli ebeye denk geldin dedi 😇 hasta bakıcısı da aynı şekilde çoraplarıma kadar giydirdi çok yardımcı oldu. Bebek hemşireleri de gayet iyiydi. Yani ben açıkçası hastaneden memnun kaldım 💛
Selvink ICY merhaba. Eşim yaptırdı bir ay önce 9 muayene + doğum (sezeryan ya da normal ikisi de ) medicana çamlıca için 27.422ydi. Sampo sigorta . Ama fiyat değişmiş olabilir. Gittim cok memnun kaldım. İlk muayene icin güzeldi🌸
Selvink hamisko feyza hanım. Çok tatlı biri . Ilk gebeligim oldugu icin sordugum sorulara cok detayli cevaplar verdi. Kanamam oldugu icin endiseliydim rapor verdi dinlendirdi. Cok memnun kaldim. 2.kez henuz gitmedim🫶🏻