Esra1260 Selam kızlar kurtköy adatıp hastanesi ne Neslihan alana gidiyordum doktorum oydu henüz hamile değilim hamile kalmak için gidiyordum ama forumda okudum az önce Neslihan hanımın medical parka geçeceğini yazmışlar Ocak’ta başlayacakmış geçen hafta gittim bana hiçbişey demedi bileğisin olan varmı birde medical parka gidenler muayene ücreti ne kadar acaba ?
Esra1260 [bilinmeyen] aradım az önce aralığın 25 inden sonra randevu veremiyoruz kesin bilgi için 2 gün sonra arayın dedi söylemedi ayrılıyor diye
ZehraKarayel Hayir pendik medikalpark muayene 150 lira. Ben her hafta ordayim. Nst ise 65. Ama haftalik olarak muayen olduktan sonra cekiliyorum, 25 oduyorum
Kubrafatih Mesela şeyma hanım 160₺. Bahar hanım 150₺. Diğer doktorların fiyatlarıda hemen hemen aynıdır cok fark olcağını sanmıyorum.
tugce4161 Sağlık olsjn cnm memnunsan doktorundan devam et bence bende Gebze medikal parka gidiyurm muayene 210 TL ve ocakta zam gelecek 🙄 medikal parklar genelde pahalı sanırım ücretleri iki ayimiz kaldı sağlıkla sıhhatli gelsin inşallah ...