1H1Smomyloading Kızlar merhaba,ilk bebeğim olacağı için hiç bir bilgim yok detaylı ultrason hakkında özelde yaptırsam nasıl devlettte yaptırsam nasıl bir yol izleniyor bilenler yaptıranlar rica etsem bilgi verir mi ?
Lalemmm12 1H1Smomyloading devlette randevu bulabilrsen eğer güzel olur özel biraz pahalı 🤑 devlet çok uzun sure sonraya randevu veriyor Özel gününde veriyor
Bebekkkk 1H1Smomyloading devlette pek ilgilenmiyorlar çok kısa süre bakıyolar fotoğraf felan vermiyolar imkanın varsa özele git sürekli yapılan bişe değil eşinle gidersin sizede anı kalır 🌸kliniklerde bi kaç gün önceden randevu alman yeterli diye biliyorum ama yine arayıp sor
cokbilmismom 1H1Smomyloading normal ultrasondan farklı tüm organları inceleniyor ben bugün girdim. Tüm ölçümler yapıldı damarlarına kadar incelendi, normalde doktor onlara bakmıyor. Özel hastanede perinatolog yapti. Renklide gösterdi ama bizim ki hiç bir şekilde yüzünü göstermediği için görmedik 😂
Dy_55 Bizde devlette yoktu özelde yaptırdım.. 4 boyutlu şekilde organları kemikleri kalbi beyni hepsi vücudu incelenio yüzünü daha net görmek mümkün olabilio saklamamissa ben oğlumu gördüm eli yanak altında dudak büzmüs uyuyordu 😊
1H1Smomyloading Bebekkkk doğru söylüyorsunuz her zaman olan birşey değil anı kalması bence de mühim , teşekkür ederim 🌸
1H1Smomyloading cokbilmismom teşekkür ederim 🌸özeli tercih edeyim o halde bulmam lazım özelde detaylı ultrason yapan