zeynep_0666 Arkadaşlar en uygun olarak A lifetan fiyat aldım ama giden doğum paketi alan doğumunu yapan var mı? Bir de tavsiye edebileceğiniz doktor varsa Filiz hanımı duymuştum ama o da hastaneden ayrılıyormuş
Evremoz zeynep_0666 36. Haftadayım Alptekin hoca ya gidiyorum. 5. Haftadan beri orada devam ediyorum.
Melissaa06 zeynep_0666 bende a life hastanesine gidiyorum. Doktorum lala ısgenderova ve çok memnunum. Perşembe günüde sezeryan olacağım. Doktorum çok kibar ve içimi çok rahatlatıyor güven veriyor tavsiye ederim 😊
YoncaD zeynep_0666 ben filiz hanima gidiyordum simdi ebru hanima gececegim. Ama doktorum ve bi kac kisi lala hanimi önermişti. Benim dogum paketi docent uzerine oldugu icin ebru hanima karar verdim bakalim. Birde bi arkadas vardi burd a life da dogum yapmis gayet memnun kaldigini anlatmisti sagolsun içime su serpmisti bende cok kararsizdim hastaneden dolayi çünkü…
Vuralelif zeynep_0666 lala hanıma gidiyorum bende yeni paket aldım arkadaşım da orda doğum yaptı memnun kaldı onun tavsiyesi ve evime yakın olması üzerine paket aldım
zeynep_0666 Evremoz tek aklıma takılan paketin içine 10 adet muayene dahilmiş sizin şuan kaç muayene hakkınız kaldı yani yetiyor mu?
Evremoz zeynep_0666 alırken yetiyor dediler. Doktorlar pakete göre ayarlıyorlar zaten. Son haftalarda kontrol randevularina da çağırınca muayene sayısı artıyor zaten. Benim son 3 hakkım kaldı. 36. Haftadayım. Kontrol randevularını da düşününce yetiyor. Son bir tane artan doğumdan sonra kontrol olarak kalacak sanırım.
zeynep_0666 YoncaD evet Filiz hanım hastanenin en iyisi olarak biliniyordu sanırım herkes ondan çok memnun ama bugün hastaneyi aradım ayrılacağını söylediler
maviiii61 zeynep_0666 benim 23ünde ayrıntılı ultrasonum var filiz hoca gözüküyor şuan, ne zaman ayrılır bilemiyorum
Vuralelif zeynep_0666 evet canım gittim lala hanıma takipliyim gayet memnunum ama rapor konusunda biraz çekingen riskli gebeliğim ona rağmen çekiniyo rapora 😂 çalışan olunca da rapor illaki lazım oluyo o konuda biraz anlaşamıyoruz onun dışında iyi 😂😂
Mervemevra Ben bugün hastaneye gittim ve filiz hanımın başka hastaneye değilde kendi kliniğini açacağını söyledi acilde muayene eden doktor