Tugba1tugba Kızlar 7 haftalık hamileyim ikimci hamileliğim ve sanki göbeğim çıktı normalde çok zayıfım ilkinde böyle olmamıştı ikinci hamileliklerde erken mi çıkıyor acaba 😂
Melisahmet Tugba1tugba benimde 7 hafta baya belirginleşti karnım ama bence şişkinlik gaz falan oluyordur daha erken diyorum kendime 😂
Ozlmylmzz Tugba1tugba evet canım ilk gebeliğimde 8 ayda çıkmıştı küçük biseydi ama ikincisi öyle değil dışardan hamile olduğum net belli artık 18 haftalığız göbeğim net belli
Parsmommy Tugba1tugba O bebek değil bebek zaten baya baya minik oluyor o haftalarda hormonel değişim bendede olmuştu sonradan iniyor geri bebek büyüdükçe çıkıyor normal yani 😄
Zelihapinar Tugba1tugba çok şükür kendim gibi kişilere denk geldim 7+3 benimde karnım çıktı nasıl oldu anlamadım 😂
NM_mom Benim de aynı, ilkinde çok geç çıkmıştı 2. Gebeliğim ve göbeğim çıktı gibi hissettim. Hatta aynı postu açmıştım herkes gazdır yazmışta anlamadım😂🤷🏼♀️
Svl2109 Zelihapinar valla haç haftalık bilmiyorum ama benim göbeğim öncedende vardı şimdi şişmiş ve sert yumuşak değil iğne yaparken zorlanıyorum
Zelihapinar Svl2109 şuan reglide olmuyoruz gaz problemimizde var benimde çok gergin aynı şekilde sabahları daha iyi akşamları gergin oluyor hatta
br2023 Tugba1tugba benm ilk hamilelik bende bile göbek var normalde 48 kiloyum yani kilolu da değilim de niye göbek var 9. Haftaya gircz yarın ☺️