Tugbakalenci Sevimgencer 7 haftalıkken yaşadım düşük tehlikesi ama allahıma şükürler olsun ki ilaçlarla serumlarla iğnelerle yatarak geçen hamilelikle tutundu hayata şuan 34+4 olduk darısı sizlerin başına
Ebruliiiii Sevimgencer benimde düşük tehlikem vardı ama bana doktorum progesteron ve coraspirin verdi canım 7+4 günlük hamileyim çok şükür şimdilik kanamam olmadı
Tlytmr Melekk01c Melekk01 canım geçmiş olsun bende sadece progestan kullanıyorum senin iğne ilacının adı nedir doktoruma danışmak istiyorum
Deryamira 2kez düşük yaptım çok zor bir süreç Protestan vs herşey denedik ama düştü maalesef sizinkide umarım böyle olmaz tabi benim düşüklerim 9haftalıkken oldu
Deryamira Senanuurrr evet hiç bir sorun çıkmadı bütün testleri yaptırdım genetiğe kadar tamamen şans sebepsiz düşük dediler
Sevimgencer Tlytmr banada sadece progestan verdı suan onu kullanıyorum uzun aralıklarla koyu kahverengı kan gelıyor damla bır sure devam edecekmıs senın kanaman oldumu
Melekk01 Tlytmr Sanada geçmiş olsun balım. Benim iğnenin adı Proluton. 10.haftada dahil olacağım bu iğneyi.. Lekelenmen devam ediyor mu canım??
Tlytmr Sevimgencer evet canım 7+3 olduk yaklaşık 3 gündür kahverengi kanamam var belirli aralıklarla geçmedi ilk gün gittiğimde düşük tehliken var demişti elim kolum bağlı yatıyorum hep
Tugbakalenci Sevimgencer benim direk kırmızı kanamam geldi . Zamanla ilaçları kullandıkça kahverengiye döndü . İhmal etme iç kanama olup o yüZden kahverengi olmuştur
Emineyakar Sevimgencer 7. Haftamda wardi cnm bsey yapmadm yani agir kaldirmadm onun disindada baska bsey yapmadm yani onlem amacli ilaci kullandm baskada bsey yapmadm
Emineyakar Sevimgencer bide iliskiye girmeyi bu haftalarda doktorlar pek onaylamiyo bana soylediginden beri yapmadm yani doktor kontrolume kdrda yapmam ne zaman doktor kontrolumde doktrm derse dusuk tehliken yok o zaman
Arzu1234 Sevimgencer ilaç kullanmıyor musun normalde progestan alman lazım tabi düşük riskine göre değişir ama o bebek yerleştiği için de olabilir
Tlytmr Sevimgencer keşke bilsek çok korkuyorum haftaya pazartesi kontrolüm var doktora gitmeye korkuyorum vallahi 😞
Esmaakdag Sevimgencer benım ilk dusuk oldu 2. De ananas suyu ıcmıstım rahım kaslarını guclendırıyo ve tutunmasınu saglıyo dıye ıcmıstım sag salım de dogurdum cok sukur 🤲
Arzu1234 Benim ki beş gün önce doktor var dedi progestan kullanıyorum kahverengi akıntım durdu inşallah geçmiştir on gün sonra kontrol e gidicem
Sevimgencer Arzu1234 kullanıyorum banda verdı 3 gundur ıcıyorum ama kahverengı kanamam var yataktan kalma yat dedı doktor
Azraa33 Deryamira crazymommy cnm bende 25 hafta ikizlere hamileyim mide yanması kaburga ağrısı 1 sn geçmiyor acısı 😭😭😭
Arzu1234 Sevimgencer bişey olmaz yavaş yavaş durur o gri yada Beyza dönüşür benimki de şuan öyle ama ilaçlardan dolayı sersem gibiyim