umaydurununannesi Mesela az once duz bı yere dayanıp bacak bacak ustune atmayı denedım gecen hafta okumustum yapabılıyodum suan yapamıyorum sızın nelerdı
Gencoglugizem Bence akıntının aşırı derece fazlalaşmasından anlaşılır gibi 36+2 yiz durmadan iç çamaşırı değiştiriyorum umaydurununannesi
umaydurununannesi umrumdadegil ben bı ınfulencerde gormustum deneyım dedım haftamda kucuk 35+6 yım ama yapamadım gecen hafta yapabılıyodum
xhbgns umrumdadegil @umaydurununannesi Tolga çevik’in malumu jdldhskd bu arada gerçekten işe yarayan da var varamayan da var sırtınızın dik ve düz olduğuna emin olun mesela sol ayağı sağın üstüne atmaya çalışın atabiliyosan sıkıntı yok atamıyosan 2-3 güne doğurursun diyor 😂 Ama benim kuzenim doğuma gittiği gün bile hala yapabiliyodu 😂
umrumdadegil umaydurununannesi kız bende tam yapamadım çok zorlandım sağ sola yine zar zor gitti de solu sağa atamadım 😱 gerçek mi acaba bu
umrumdadegil xhbgns yapamadım kız sol sağa gitmedi 😂 sağ sola çok zor yaptım ama solu yapamadım 🤣ay doğru mu yoksa😱
umaydurununannesi umrumdadegil emın degılım zaten agrılarım oluyoda merak ettım olan varmı baska onerıler var mı bunu anlamak ıcın dıye
xhbgns umaydurununannesi Doğru olup bu şekilde doğuran da var hala yapabilen de var yani net bir şey değil ama yapamıyorsanız belki sizin de yakındır doğum
umrumdadegil umaydurununannesi benimde sancılar var biraz biraz dünden beri geçen denedim bende yapıyodum şimdi zorladı yapamadım
umaydurununannesi Cucu_01 ayy ben ıkıısnıde yapamıyorum sancımda nstde duzensız cıkmıstı 3 gun once bılemedım sımdı agrı varda duzensız ama bugun bı tık sıddetli
umaydurununannesi umrumdadegil valla benım erken daha 35+6 ama bılemedım sımdı kalktım nolur nolmaz dıye kızıma canta yaptım annem bakcak 2 gun 😃
umrumdadegil umaydurununannesi yaa korkudan gerçekten napacağımızı şaşırıyoruz 😂😂 bende 36. Haftadayım