Myrtle yavrusincabim1807 benim doktorum da her muayenede inceliyo baya renkli vs. Rapor istedi ozellikle dosyama koydurdu. Doktorunuz skinti gormediyse iciniz ferah olsun o zaman ☺️ saglicakla gelsin yavrunuz ☺️
Meyranas yavrusincabim1807 bendede sıkıntı yoktu ikili tarama detaylı için kons açtı yönlendirdi hani çünkü perinatoloji dışında yapılmıyor bunlar
Filiz-kkn04 yavrusincabim1807 evet ondandır bana perinatoloji doktoru kendi söyledi 47 kiloyum zayıf oldugun için çabuk bitti normalde 45 dk filan sürüyo dedi kilolu insanlarda zor görüyoruz demişti
Angelipk yavrusincabim1807 çok az sürmüş devlet olsa neyse diyeceğim ama ben ikinci gebeliğimde özel hastane ücreti çok diye doktorum bi kliniğe gönderdi çok ilgililerdi 45 dk baktı her organını gösterdi anlattı resmini raporunu cd de vermişlerdi yine aynı yere gitmeyi düşünüyorum inşallah ama herşey yolunda dediyse içiniz rahat olsun☺️
Evhamlikurabiyeanne 2020 deki hamileligimde yaltirmistim rahat 45 50 dk sürmüştu benimki öyle ki doktor belim agrıdi diye yarim saat gecince kaldirdi yürüttü tekrar yatirmısti kısa sürmemesi lazim ultra hızli bir radyolog degilse
BhrRzgr_06 yavrusincabim1807 bunun için ayrıyetten para alıyorlar özel hastaneler daha uzun sürüyor diye biliyordum Ben de kısa sürdü deyince şaşırdım Ben de devlet hastanesine gidiyorum perinatoloji bölümü takipliyim serklajliyım Benim de 45 dakikaya yakın sürdü
gzdehlal-36 yavrusincabim1807 benim ki 1 saate yakın sürdü doktorum her noktaya tek tek baktı göstermediği yerler içinde pozisyon değiştirmesini bekledik bakmadığı tek bir şey yoktu 7 8 dakikada tüm organ damarlar vs bakılması çok zor bence çünkü her pozisyonda her yerini göremiyor beklemek va gerekiyor imkansız yani
Asel53 yavrusincabim1807 ben araştırmada gittim yaklaşık 35 dk sürdü , ilk gebeliğim de de özele gitmiştim 20 dk sürmüştü
Havvakc yavrusincabim1807 Valla ben de özele gittim herkesin öve öve bitiremediği bir profesöre. Benimki de tam 10 dk sürdü. Adamın ağzını bıçak açmadı ben soru sorunca da bir problem yok dedi geçti. Ne bir foto ne bir video kaydı hiç bir şey vermediler. O sinirle ben de sormadım kitlendim resmen. Detaylı ultrasondan burda duyduğum kadarıyla büyük bir beklentim vardı ama hüsrandı. Benim normal rutin kontrollerim bile daha uzun sürüyordu.
yavrusincabim1807 Havvakc kendi muaeyene doktorumuza gittiğimiz için kısa sürdü bence canım perinatoloji doktoru çok detaylı bakıyor anladığım kadarıyla 40 dk sürdü diyenler hep perinatoloji dokna gitmiş
yavrusincabim1807 Havvakc bilseydim bu ayki kontrolümde perinatoloji doktrna giderdim bilemedim işte kendi doktorum ben bakıyorum deyince az ücret vermiyoruz muayeneye çünkü aynı ücrettir büyük ihtimalle
Havvakc yavrusincabim1807 Ben zaten kendi doktoruma gitmedim ki uzman bir perinatoloji doktoruna gittim. Ondan memnun kalmadım. Benim kendim doktorum daha uzun daha detaylı bakıyordu ama o perinatoloji uzmanı değil başka doktora gitmemi önerdi. Tabi önemli olan çok şükür sıkıntı olmaması ama insan başka bir beklenti halinde oluyor.
Gencoglugizem Benimde kendi doktorum özel bi klinik önerdi gidip orda baktırdım 45 dakika boyunca verdiğim parayada deydi zaten görmedikleri bir yer olunca tekrar çağırıyorlar en azından gittiğim doktor öyle bir teminat vermişti ❤️
nuraysrhn yavrusincabim1807 bnde her noktasını anlatıcak filan bekliordum parmklarina kadr sayıcaz filan amakendi bakti bsktı bitti hic birsey anlamadım 2500 tl para werdim 15 20 dkya