Canselheves Olanlar varmı yanılma payı olurmu doktorum yüzde 55 kıza benzettm dedi fakat bi önckı doktr ckıntı gördm erkek gibi dedi
Angel161023 Canselheves bizim en son ki koltrolümüz de 11 haftalıkkendi doktorumuz yanılma payı çok yüksek olduğu için söylemedi tahminde bulunacaktı ama ben istemedim tahminle olcak iş değil 🤣
2prensesannesiiii Canselheves kızımı 11+1 de öğrendim hiç değişmedi dr tecrübesine bağlı bazıları cinsiyet çözemiyor küçük haftalarda
Alpsmommm Canselheves görümceme 11 haftada kız dedi 2 hafta önce 20 haftalık doğum yaptı maalesef kaybetti bebeği ve erkekmiş
19981996 Haftada öğrendim. Kesin kız dedi .Doktorum emin konuştu. 18. Haftadayız bugün gittik. Kesin kız dedi bildi yani. Doktordan doktora değişir. Emin olunamıyosa biraz daha beklemek lazım.
Tecrubesizaile Emin değilse biraz daha bekle derim 10 haftalıkken ben oğlum olacağını öğrenmiştim kesin demişti ama ☺️
nursumdem Canselheves bize de 11 de kıza benziyor demişti 14 de erkek dedi şuan 30 haftalığım erkek yanılma payı çok yüksek oluyor erken haftalarda
Melson20 11de kiza benzetip 14de erkek oldugunu ogrendik. Cok erken, 11 de erkekte de kizdada o cikinti var. Bu kadar erken bir tarihte tahminde bulunmasi hic dogru degil, kafa karisikligina sebep olunuyor