metemom_ Kızlar benim akşamları midem sabaha göre kat kat daha fazla bulanıyor özellikle salça soğan hayatı bana zindan ediyormuş gibi o yüzden daha hafif kokan yemekler yapmaya çalışıyorum benim gibi olanlar akşam menüleriniz ne oluyor
MorKelebek54 metemom_ hazir pizza 😂 ay valla evde bisi yoksa yapicak halim yoksa airfraya atiyorum oisiuo yiyoruz vallahi😂 ama kendim yapicaksam hi kurtarici yemegi domates soslu makarna yaliykrum yanina kofte felan varsa onu da yapiyorum o kadar
Adenala metemom_ Izgara salata yapıyorum patates salatası yeşil mercimek koyuyorum yeşil salataların içine hafifi doyurucu oluyor baharatları az koyuyorum yoksa midem yanıyor gece akşam hafif besleniyorum gece rahat ediyorum
Edaacar-ozkan metemom_ Ben de senin gibiyim canım sade makarna bir de bu mideme dokunmuyor peynirli sade yapıp duruyorum kendime ne yapayım🤣😅
ParodiMom 31+2 bütün algılarımi kaybetmiş durumdayım neyi seviyorum neyi sevmiyorum bilmiyorum neyse aksama kuru fasulye pilav yapıcam birde tarhana çorbası 😂
Edaacar-ozkan metemom_ Canım kuru fasülye soğan koymak zorunda değilsin salçayı kavur bir tane soğanı ortadan ikiye veya dört parçaya ayır kurufasülyenin suyun içine at o şekilde kuru fasülye pişirebilirsin ben yaptım çok güzel oldu. Soğanları da piştikten sonra içinden alırsın
metemom_ Edaacar-ozkan hiç denemedim annemden öğrendiğim gibi hep kavurarak yaptım cesaret edersem denerim 😊