Oznr-dstn 9.haftadan selamlar , folik asit kullanımıyla ilgili fikirlerinizi almak isterim .Bir paket folik asit bugün bitti yenisini almalımıyım yoksa bir paket yeter mi karar veremedim 🤔siz nasıl folik asit kullanımı sağladınız ?
Gizemyldz-1997 Oznr-dstn onu doktor belirledi ben hamile kalmadan bi ay önce başladım sonrasında da 3 veya 4 ay kullandım
esma-4147 Oznr-dstn doktorum 12 haftaya kadar kullanalım dedi sonrasında vitaminlere geçiyorlar zaten
Oznr-dstn Gizemyldz-1997 siz uzun bir süre kullanmışsınız ,ben toplam bir ay kullandım doktorlar neye göre belirliyor ki onuda bilemedim
_almirasmom Oznr-dstn 3 ay daha kullanmalısınıx 14. Hafta da doktorunuz keser ve multıvıtamın kan ılacı falan gecılıyo
Gizemyldz-1997 Oznr-dstn bende bilmiyorum 3 ayı atladım ondan sonra kesti hatta elimde vardı daha onu da içebilirsin dedi sıkıntı olmaz dedi
Oznr-dstn _almirasmom genelde öyle oluyormuş aslında bende emin olamadım o yüzden sormak istemiştim teşekkür ederim
aevrl Ben hamileliğimi 5 haftalıkken öğrendim.Doktor bana vermedi bu haftadan sonra bir anlamı kalmadı dedi.
Oznr-dstn aevrl bende 4. haftada öğrendim gebeliğimi ama bana verdi doktor tüm doktorlar farklı sistem uyguluyor sanırım
Eliiiffss @Oznr-dstn bende şu an 9+2 deyim gebelik ilk düşündüğüm zamanlarda doktor kullanmama başlamamı söylemişti. Hala devam ediyorum doktoruma sorduğumda üçüncü ay bitene kadar devam edeceğimizi söyledi