Ceyfer Çatlaklardan sonra simdi kararma 😭 bikini bölgesi ve koltuk alti kararmalari dogumdan sonra geciyomu hanimlar yada varmi cozum yolu krem kullanan varmi ??
Asyaalpkerem Ceyfer benimde aynı ikinci gebeliğim ilkindede aynı şey oldu açıldı sonra eskiye döndü ama bunda daha fazla sanki geçer diye düşünüyorum
Leycanela Ceyfer benimde iki oğlumda da boynumda,koltuk altımda ,bilini bölgemde kararma oldu.doğumdan sonra hepsi geçti.
Ozlemsvr Ceyfer senin en azından görünmeyen yerler benim yüzüm karardı bildiğin 😂 kendimi çok çirkin hissediyorum.. Ama geçici bir durum merak etme.
Ceyfer Asyaalpkerem canim ilkinde gectiyse bundada gecer bence ne kdar zaman sonra geciyo peki seneler surmuyo dimi 😬😂
Ceyfer Leycanela ayy cok sevindim 😊 daha catlaklara alisamadan kararmalari gorunce morelim bozulmustu.
Ceyfer Nurciiii yasayan arkadaslarda gecmis insallah cilt tipine bagli bisey degildir herkeste geciyodur da bizdede gecer 😄 cok moral bozucu bisey ya
Ceyfer Maviyesil121212 son haftalara dogru oluyo sanirim canim dun farkettim ben kollarimi kaldirip detayli baktim kararmis gobegimden bikini bolgemi goremiyodum aynayla baktim orasida baya kararmis 😔 34 haftalik oldum ben
Leycanela Ceyfer bende çatlakta var karnım harita gibiydi,doğumdan sonra çok üzülmüştüm .bide ayyy bende hiç yok diyenler vardı etrafımda🙄ama şimdi umrumda bile değil .
Burcu35 Ceyfer ay bende bugün koltuk altıma baktım şok geçirdim. Daha önce lazer yaptırdığım için kıl tüy hiç uğramıyordum ama neden kararır anlamadım
Ceyfer Burcu35 bende lazer yaptirmistim ama yarida kalmisti yine kararma yoktu da hamilelikte oluyomus canim o kararma lekeler hormonlardan kaynakli sanirim
Ceyfer Leycanela oyle diyenlere bende tiftim ama yapcak bisey yok bebisler saglikli olsun. Bu aksam bi takim kremler arastirdim bakalim dogumdan sonra guneste felan cok belli olursa alip kullanicam artik.
Nurciiii Ceyfer 4. Aydan itibaren çatlak kremi kullandım canım birde her duştan çıkarken bebek yağı sürdüm inşallah bundan sonra da olmaz
Ceyfer Nurciiii bende kullandim da canim catladim her dustan sonra neler neler surdum ama hafif catladiktan sonra basladim bi kac taneydi simdi asiri cogaldi. İnsallah catlamazsin 😊