Minnakmt aynen ve zamanla ne yazıkki iliadın etkisi azalmaya başlıyor 2 3 saatte istemeyi başlıyor diyorlar..ben 1 ay kullandım günde 2 kere falan sonra yatarken diye kendimi avuttum ama hiç koku falanda alamamaya başladım hiç boşlek olmayacak derecede nefes alamaz oluyordum kadın doğum doktorum panik atak riskini azaltın diye bi tane astım ilacı önerdi o biraz beni nefes yönünden rahatlattı..ne denediysem fayda etmedi papatya viks serum fizyolojik..En son 4 gün önce dişimi sıktım ve iliadın sıkmadım çok zor bir geceydi anlamam gram uyulamadım sabah ağladım sonra gündüzde bıkmadım derken bugün 4.günüm ve 2.günden burnumun biri açıldı kapandı sonra diğeri açıldı tek bununla idare ettim sadece organik burun spreyi verdi doktorum doğuma kadar kullan dedi onu kullandım artık o mu etki etki iliadın mi bağımlılık yapmıştı etkisini kaybetti bilmiyorum..gün içinde tek burnum açık oluyo arada ikiside açılıyo gece aynı şekilde eskiye göre açılıyo ilk kez banyo Buhari burnumu açtı mesela hiç açmazdı serum fizyolojik daha etkili oluyo %50 yani şuan durum ama eskiye göre konuşmam bile değişti herkes söylüyor..uzun oldu kusura bakmayın çok zor onu da biliyorum ama bu bırakmayı deneyin isterseniz belki sizde aynı etkileri görürsünüz..şuan sadece organik burun spreyi serum fizyolojik kullanıyorum çok tıkalı olduğundada doktorun bronşlarını açar rahatlatır dediği havayı sıkıyorum o kadar..dediğim gibi tamamen açık değil ama eskisi gibi de 0 nefes değilim..sağlıkla bitiririz inşallah bu süreci