Eslem2112 Papatya123_ bende öyle düşünüyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum ilkine bisuru aldım ya haksızlık olucakmis gibi hissediyorum yavrum daha şimdiden kardeşlik görevini üstleniyor 😂
Papatya123_ Eslem2112 sonucunda onunda olacak bir sürü ben kızıma da çok almadım hediye geldi hep 🙂 sonradan aldım eksik oldukça spariş verdim ilk ay bence çok giyilmiyor o yüzden 5 6 aylık olunca daha rahat olur yaşında falan
Hilalaktscbk bebisliozlem 3-6 ay 6-9 ay olanlara yönel yavaş yavaş ben öyle yapıyorum çok hızlı büyüyecek bir de bebek kıyafeti olunca %100 pamuklu alıyoruz yıkayınca toplanıyorlarmış.
bebisliozlem Hilalaktscbk onlar bile çok fazla canım 🥹 en çok 3-6 6-9 olanlardan aldım Birkaç tane 12 ay 18 ay 24 ay bile var Bolca kıyafeti oldu bebişimin 🩷
Papatya123_ Eslem2112 aynen bende alacağım ama çok aşırı almayacağım kızıma giydirmediğim de var giydikleri de tertemiz hediye de gelecek 3 4 tane güzel beğendiğim gibi alacağım İnşAllah 🙂 başka çocuk düşünmüyorum o yüzden çokta almak istemiyorum
bebisliozlem Papatya123_ keşke sizin gibi yapabilsem bende ama nafile 🥲 her gördüğümü alasım geliyo bebek kıyafetinde
Esraalic bebisliozlem biraz bir şeyler aldım doktor erkek demişti ama detaylı ultrasonu bekliyorum kesinleştikten sonra alıcam
Papatya123_ bebisliozlem benimde aynı şekilde ama inanın kendimize aldığımız gibi olmuyor giyemeyecek