Ebosamo Merhaba hanımlar 34+1 haftalık ikizlere hamileyim. Sizler kaçıncı haftada Dogum yaptınız. Bebişleriniz küvezde yattımı. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Pervin7 Ebosamo bende 34+5. Kafanızı çok doldurmayın, dün 32.haftada doğum yapan ve bebişleri küveze girmemiş bir annenin yazısını okudum 🥰😍 daha önceleri de 36.haftada doğum yapan ama bebişleri küveze girmiş annelerin yazılarını da okudum. Her bebeklere göre değişiyor. Biz içimizi ferah tutalım dua edelim. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah🐥🐥❤️❤️🌟🌟🌟🌟🌟
Fer4h Ebosamo 35+4 doğum yaptım 2.5 kilolardı. Mecburi sezeryan oldum çünkü bebeklerden birinin ayağı Doğum kanalına girmişti Plesentamda yaşlanmıştı çünkü İki ayrı kesse iki ayrı kordon fakat tek plesentydı. Küveze girmediler. Tabi sizi korkutmak istemem yanlışta yönlendirmek istemem ama sezeryan benim için çok zordu eğilip çocukları alamıyorsun Beşikten kaldıramıyorsun yataktan çıkamıyorsun neticede ameliyat enfeksiyon kapma riski var süt hemen gelmiyor tabi sizin böyle olacak diye bir şey yok ama ameliyat olduğu için bunların da olacağını bilin kaldırıp bindirmeyeceksiniz çocukları ilk bir hafta en azından bir hafta on gün geçtikten sonra Sizde yürüdükçe iyileşiyorsunuz yürümek çok önemli ki benim doktorum karın kaslarımı kesmediğini toparlanmamın daha kolay olması için sezeryan bölgesinin de daha altından küçük bir kese attigini söylemişti bebeklerde küçük olduğu için karın kaslarım kesilmemesine rağmen çok zorlandım inşallah sizin daha güzel olur
caniminikizleri Ebosamo 33+2 de 2590 ve 2 kilo ile doğum yaptım sadece 1 hafta kuvezde kaldık şuanda 3 yaşındalar çok tatlılar ya Allah isteyene nasip etsin ikiz annesi olmak pahabicilemez çok şanslı anneleriz ☺️
NurrFatma0 Ebosamo 38+0 da doğdu ikizlerim biri 2150 diğeri 2660 kilo doğdular küveze girmediler. sezaryen oldum genel istediğim için beni biraz zorladı ailem eşim ilgilendi bebeklerle ama yürüdükçe açılıyorsun
Ebosamo Pervin7 amin amin canm 🙏🏻❤️ay ne güzel darısı bizlere inşlh hayrlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı.
Ebosamo Fer4h başta bebişleriniz hayrlı olsun c sanada çok geçmş olsun canm. biliyorum zorluğuna şuandan kendmi alıştırdım. Bende herşeyden korkan birisyim. Baklalım süreç nasıl geçecek. Saglıkla gelsinlerde herşeye razıyız 🙏🏻❤️
Nilcan Bende ikizlerimle birlikte 32. Haftamdayım 🥰 38 e kadar bekleyen bebişler bile oluyor sağlıkla kucaklayalım inşallahh🩷🩷
Ebosamo Nilcan amim inşlh canm hedefim 37 kadar gitmek inşlh zamanında dogarlar. Saglıkla kucağımıza alırız🙏🏻🧿❤️
Ebosamo caniminikizleri ay maşşalh siz zorlu günleri atlatmşsnz darısı bizlere 😍🙏🏻amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşlh🙏🏻
Nilcan caniminikizleri erken doğmuşlar ama kiloları çok iyiymiş maşallah 🧿😍 benimkiler daha 2 kiloyu göremediler 🥺 büyütmüşsünüz bile siz ne güzel darısı başımıza inşallah🥰
Ebrar042 Benim önümde uzun haftalar var ama bu postu görünce mutlu oldum bizde oğluşlarımla 16 haftaya yeni girdik inşaAllah bizde 33-34 görürüz 🥹 Daha önce erken doğum hikayem var maalesef yaşayan bebeğim yok o yüzden korkuyorum ister istemez serklaj olan var mı bana atılacak merak ediyorum serklajdan sonra ne kadar duruluyor vs
Ebosamo Ebrar042 görürsünüz Allahın izniyle hiç merak etmeyin. Bende çok korkuyordum çevremdekiler ikiz gebelik 28 ekadar gidersin ancak faln dediler. Ama kimseyi dinleyip moral bozmamak lazımmış onu anladım. 28 haftalıkken dogu gezisine çıktım 5 şehir gezdim🤭🙈 sizde 4 ayı bitirmek üzeresiniz maşallah hayrlısıyla saglıkla kucagımıza alalım İnşlh🙏🏻❤️🧿
Birsen56 Maşalah bende 28 haftam bitiyo inşaalh 35 bizde görürüz sağlıkla alalım m bebişleri kucağımıza
Ebosamo Birsen56 amin inşlh emin olun görürsünüz bende çok korkuyordm. Ama kendime hep 37 ye kadar gidicem inşlh diye inandrdım baklm. Saglıkla alalım kucagımıza inşlh🙏🏻❤️ korkmayın
Anneskuzusu Merhaba hanımlar, bizde 28 e giricez geçen hafta erken doğum riskimizin olduğunu öğrendik, iğne başladı doktorumuz. Şifa olur inşAllah hepimize kullandığımız ilaçlarımjz. Sağlıkla zamanlarını doldururlar inşallah. Aranızda iğne vs. Kullanan var mı?
Ebosamo Anneskuzusu ben igne falan kullanmadım. Hamileligim kötü geçmedi ilk gebelik. Ama çok şükür sizde yolu yarılamışsnz inşlh hayrlısıyla kucagımıza sag salim alırız. İgne verdiyse zaten erken dogurmazsnz bence 🙏🏻
Anneskuzusu Ebosamo amiiinn inşAllahh ya hanımlar. Valla çoğul gebelik platform da çok görmüyorum. Gördüğüm an da çok iyi geliyor, böyle motive etmiş oluyoruz birbirimizi 🙏🏼🌸
Ebosamo NurrFatma0 ay maşallah sağlıkla büyütün inşlh 🥹🥰🙏🏻Darısı bizlere 37 kadar kendimi hedefledm bakalm hayırlısı