lilyum_ Merhabalar. Benim bhcg değerlerim çok yavaş yükseliyor. Bugün 5+5 olduk ama değerlerim yükselmiyor. Keseyi de gördük doktor problem yok gibi diyor ama değerlerim yükselmedigi icin düşük riski var diyor. Bhcg yükselmesi icin ne yapmalıyım? Bhcg yükselten gıdalar var mı?
momofmychildren lilyum_ beta yükselmesi yediğiniz şeylerle alakalı değil maalesef düşerse sağlıksız gebelik olduğu içindir Kese göründükten sonra değere çok bakılmıyor genelde
boraninannesi_ Benim betama sadece 2 kez bakıldı yükselme var mı diye, sonra keseme bakıldı kese göründü 5+1de daha da beta falan bakmıyoruz, neden tekarar beta isteniyor acaba
lilyum_ boraninannesi_ benim kesem dün görüldü. Düne kadar kese yoktu bhcg yavaş artıyordu. Dıs gebelikten şüphelendiler. Şuan takibini yapıyorlar.
lilyum_ boraninannesi_ hic kanama yaşamadım. Doktorum biraz tuhaftı. Usg bakmadan kürtaj dedi. Benim ısrarım ile usg bakıp keseyi gördü. Ben de doktorumu değiştirdim
boraninannesi_ lilyum_ iyi yapmıssınız bence, panik olmayın yeni doktorunuz ne diyecek bakalım 🙏🏻🙏🏻 hakkınızda hayırlısı olsun kese gözükmüs insallah hayırlı sekilde ilerler bizi de haberdar edin
momofmychildren lilyum_ kese haftasıyla uyumlu mu peki genelde uyumlu olmayınca şüphe ediyorlar başka doktora da görünün
lilyum_ Kedilibebekli Beta hcg değerlerim 11 ocak 91 15 ocak 312.6 22 ocak 1316 24 ocak 1746 26 ocak 2842
Kedilibebekli lilyum_ bazı gebeliklerde beta bu şekilde yavaş artabiliyor. Keseyi görmüşsünüz bebeği de görene kadar sabırlı olun, umarım sağlıklı gebeliktir. Ama tersi de olabilir, kötü durumlara karşı da kendinizi hazırlayın. Sağlıklı olarak devam eder inşallah
mickey lilyum_ Aslında güzel artmış. Çok telaşlandırma kendini morel motive de çok önemli çünkü bu süreçte. Diğer yandan Progestan düşük önleyici bir marka hem hapı hem fitili hemde iğnesi var. 3 yıl önce bir gebeliğim olmuştu ve doktor seçimim yüzünden beneğimi kaybettim ben. Bana ne düşük önleyici vermişti ne kan sulandırıcı vermişti nede folik asit. Bende bilinçsizdim o zamanlar. Onun yüzünden bebeğimi kaybettim. 3 yıl sonra şuan tekrar gebeyim ve hem doktorum çok bilinçli hem de ben. Şuan kullandığım ilaçların haddi hesabı yok. Size tavsiyem doktorunuzu iyi araştırıp bulun
sacmalamakizim lilyum_ Daha ne kadar artabilir ki? Normal zaten değerler, doktorunuzu değiştirin bence sağlıklı gayette, sağlıksız olsa hiç artış olmazdı merak etmeyin, boşuna kendinizi üzmeyin moral bozucu bir doktora denk gelmişsiniz sadece. 😊
lilyum_ Kedilibebekli doktor da o şekilde söyledi gebelik sağlıklı da ilerleyebilir sağlıksız da ilerleyebilir dedi. Yeni evliyim ilk gebeliğim o yüzden ćok heyecanlandık duyunca insan üzülüyor ister istemez.
lilyum_ mickey bana progesteron önermediler. Belki dış gebelikten şüphelendikleri icindir. Dediginiz gibi bende bilinçsizim daha, buradan yazıp tecrübeli insanlardan öğrenmeye çalışıyorum. Yoksa doktorlar hic bi sey anlatmıyor.
lilyum_ momofmychildren doktorumu degistirdim zaten. Suan ankarada muayene oluyorum. Normalde siirtte yaşıyorum. Sonrasında siirte gidip yeni bi doktorla görüşeceğim
lilyum_ sacmalamakizim yaa öyle gerçekten yeni evliyim ilk gebeliğim. Moral bozucu herseyi söyledi. Kürtaj yapcam dedi, dış gebelikse tüplerin patlar ameliyatla tüpünü alırız dedi, tek tüple hayatına devam edersin dedi çok korkutucuydu😂