- Düzenlendi
Kızlar bu sabah şeker yüklemesi yaptırdım aç karnına 90
75lik glikoz dan sonraki
1 saat 200.4
2.saat 165.3
Sizce sonuç nasıl hafta içi kontrolum var merak ettim diyabet varmı🥺
Kızlar bu sabah şeker yüklemesi yaptırdım aç karnına 90
75lik glikoz dan sonraki
1 saat 200.4
2.saat 165.3
Sizce sonuç nasıl hafta içi kontrolum var merak ettim diyabet varmı🥺
Bal34 140 kadar normal sayılıyor sizinki yüksek cikmis gebelik şekeriniz var malesef
Evet yüksek çıkmış
Bal34 var yuksek cıkmıs dıyet yapıcaksın sonrasında gerek gorurse dahılıye ınsulın baslıcak once dıyetısyene randevu al sonrada dahılıyeye dıyetıısyenın verdıgı lısteyı uygulayarak 1 haftalık olcum yapıp gıt
Aysegulllllllll07 gene diyet yapıcam demekkii😭 diğer hamiliğim 9 yıl önceydi o zaman kaç çıktığını net hatırlayamadım için size bi soruyim dedim🥺
umaydurununannesi öyle yapıcam artık randevu bakmam gerekecek.bi bu gebeliğimde doğru dürüst tatlı yemedim gene çıktı
Bal34 bende ole hıc tatlı canım ıstemıyo bıle ama cıktı
umaydurununannesi geçmiş olsun cnm senin değerler kaç çıkmıştı
Bal34 ayy benım gibi yüksek 157 cıktı benımde geçen hafta dr"um hemen karbonhıdrat şeker çikolata yasakladı sadece sebze dedı ama ben bı yıyıp bi yemiyorum,üç ayım kaldı bıan önce doyursam saglıklı bı sekılde(ekmek ve şeker benım herşeyimdiii yaaa)🙈cocugum için dayanmam lazım 🤦🏻♀️
Benim 1.saat 171 2.saat 121 cikmisti doktorum sınirdasin makarna ekmek ve meyveyi dikkatli tüket demisti hatta kizımın karin cevresi hep 1 hafta 10 gün önde gidiyordu doguma kadar dikkat ettim bir sorun olmadı.Sizin de baya yüksek korkmayin ama diyet verir insulin verir dengelenir cok gecmis olsun her seyin caresi var hic kendinizi strese sokmayin
Bal34 aclık 89
174
172 cıkmıstı dıyetteyım
umaydurununannesi Allah yardımcımız olsun
Evhamlikurabiyeanne geçmiş olsun cnm hafta ya gidicem bakalım diyetmi insülin vericik