Kızlar bu sabah şeker yüklemesi yaptırdım aç karnına 90
75lik glikoz dan sonraki
1 saat 200.4
2.saat 165.3
Sizce sonuç nasıl hafta içi kontrolum var merak ettim diyabet varmı🥺

Pamuk, başlığı şeker yüklemesi sonucu olarak değiştirdi.

Pamuk yaaa banada yüksek geldi diğer hamileliğimde çıkmıştı🥺

Bal34 var yuksek cıkmıs dıyet yapıcaksın sonrasında gerek gorurse dahılıye ınsulın baslıcak once dıyetısyene randevu al sonrada dahılıyeye dıyetıısyenın verdıgı lısteyı uygulayarak 1 haftalık olcum yapıp gıt

Aysegulllllllll07 gene diyet yapıcam demekkii😭 diğer hamiliğim 9 yıl önceydi o zaman kaç çıktığını net hatırlayamadım için size bi soruyim dedim🥺

Bal34 şeker var ama diyetle kontrol altına alınabilir doktorunuz daha iyi değerlendirir şimdiden şeker ve karbonhidrat a dikkat edin

Bal34 ayy benım gibi yüksek 157 cıktı benımde geçen hafta dr"um hemen karbonhıdrat şeker çikolata yasakladı sadece sebze dedı ama ben bı yıyıp bi yemiyorum,üç ayım kaldı bıan önce doyursam saglıklı bı sekılde(ekmek ve şeker benım herşeyimdiii yaaa)🙈cocugum için dayanmam lazım 🤦🏻‍♀️

Benim 1.saat 171 2.saat 121 cikmisti doktorum sınirdasin makarna ekmek ve meyveyi dikkatli tüket demisti hatta kizımın karin cevresi hep 1 hafta 10 gün önde gidiyordu doguma kadar dikkat ettim bir sorun olmadı.Sizin de baya yüksek korkmayin ama diyet verir insulin verir dengelenir cok gecmis olsun her seyin caresi var hic kendinizi strese sokmayin