Aslan4mom Kızlar her gün ne yemek yapacam düşüncesi yemek yapmaktan daha zor hele bu sırt ve bacak ağrısı varken buna şükür 😥🙏🏼 31+1 den devam biz 🤰🏻aklımda patates sulusu pirinç pilavı var yanına bol yeşillik özellikle tere roka 🖤
bebosmommy Aslan4mom dün fırında tavuk patatesle pilav yaptım salatayla da dediğiniz gibi harika olur bu gün düşüneyim bende yorumlardan varsa yemek önerisi beklerim 😂
minik_kurabiyeee Aslan4mom ayyy bende artık yemek düşünmekten bıktım usandım helede diyete uygun yapmak daha zormuş yaa🤦🏻♀️ fırına tavuk patates ayran çorbası salata falan yapayım diyorum
Deletedmom_85 Eşim bugün pizza istedi pizza yapacağım. Yeter ki ne yapacağımı söylesin bana her türlü yemeği yapmaya razıyım, dusunmek daha yorucu 🫠 Yanına da içecek yeterli geliyor. 2 tepsi yapıyorum ikimize yetiyor yanına başka bir şeye gerek kalmıyor 😍
Simge16 Dün beşamelli patates oturtma ve makarna yaptık bu akşamda onlar var 😅 yarına düşüncez bakalım
kumsal__ Aslan4mom yemeğim yoktu öğlen için sebzeli tavuk yanına bulgur pilavı yaptım eşim seviyor diye yanına turşu ve kırmızı lahana salatası ve ayran ikram ettim akşamda yer nasipse her cumartesi günleri sabit menümüz balık oluyor 😊
Seymaa1008_ Valla haftanın en fazla 3 yada 4 günü yemek yapabiliyorum geri kalan günler ya kalan yemekleri yiyoruz ya da annemlere gidiyoruz🤪 dün badalan fasülye, pirinç pilavı yanında da biber turşusuydu menü. Bakalım bugün bende düşünüyorum🤷🏻♀️
elmaelmaelma Tarhana çorbası ve tavuk yapıcam. Yanına da patates püresi veya bulgur pilavı. Ayran da yaparım yeter😋
Nur5516 Aslan4mom brokoli haşlayacağım yanına mercimek çorba bulgur pilavı kızımla tekiz bu akşam ikimize yeter 🙃