Asilll Kızlar merhaba bebeklerinizin kilosu bu hafta ne kadardı ? Doktorum biraz fazla dedi şekerde var ( insilün kullanmıyorum) korkuyprum sizlerinki nasıldı?
Yenianne7 Asilll 34+0 olduğumuzda 2500 kg 45 cm olmuştu. Şekerim yok ama iri bir bebek olacak kafası büyük filan dedi anlam veremedim 🤷🏻♀️ Sizin bebiş kaç kilo ?
Asilll Yenianne7 canım benimde 2500 kilo biraz fazla dedi doktor bakıyorumda yorumlara gayet kilosu iyimiş yani
Yagmurakyurek Esrasl_35 nesguik varya süte katılan ondan yemistim belki ondan etki olmuştur top top olan bide hurmaya basldm doktor başla dedi günde 6tane ye dedi
Nur5516 Asilll 33+3 2,500 kg dı Suan 35 olacağız artmıştır sanırım Şeker var malesf insülin kullanıyorum dikkat ediyorum ama ona rağmen ileriden gidiyo iri bebek dedi dikkat etmemi söyledi pazartesi tekrar kontrol var
Asilll Nur5516 ben kullanmıyorum ama banada 33+4 de demişdim kilosu çok iri bebek olucak çiğerleri gelişmemiş suyun fazla olduğu için dedi korktum acıkcası . Sizde var mı su fazlalığı bebeğin çiğer gelişimini etkiliyor Muş. En kötüsüde çiğer geliştirici vurulamıyoruz malesef😢
Nur5516 Asilll suyuyla alakalı birsey demedi sadece dikkat et dedi bana Ciğer geliştirici neden vurulmuyor bilgim yok
Asilll Nur5516 kortizonlu bir ipne olduğu için canım şekeri bir anda yükseltebiliyormuş . Ya hastanede yatış verilip vurulur yada hiç vurulmaz çok araştırdım cnkü
Tecrubesizaile 35 haftalık 3 kiloyuz doktorum biraz iri bi bebek olucak ama gayet sağlıklı dedi yapısal sanırım 🤷♀️
Asilll Melisablc maşallah hepinize teşekkür ederim o zamn korkmuyorum iri bebek olucak demekki hepimizin bebekleri sağlıklı tontiş gelsim inşallah 🥰🙏
MF0127 Asilll 33+0 - 2160 gram 34+6 - 2700 gram 35+6 - 2960 gram Haftada zayıf kalmış demişti muz kaşar peynir karışık çerez çok tükettim ve doktorda şaşırdı iyi toparladık. ☺️