Ayse4242 Aden17 bende crp ne yuksek asiri oksuruk geceleri bogulacqk gibi oluyorum kanimda iltihap cikti atoksilin die antibiyotik verdi doktor korkuyorum vala ama kullanmassam da enfeksyon zarar verecek
Naciyemutlu Benim 28 di normal canım idrar yolu içinde üromisin kullandım tek kullanımlık toz geçti sanırım. Doktorun verir sana uygun görürse benim idrarda daha fazlaydı 114 çıkmıştı
Mucize_1 Crp benimde yüksek çıkmıştı 25 felan dı doktorum çok yüksek çıkmadığı sürece sıkıntı değil bu değer herhangi bi bi gribal enfeksiyon gbi nedenlerden de yükseldiğini söyledi
Mucize_1 Ayse4242 Kullan antibiyotik bende çok öksürüyordum inat ettim kullanmadım ama sonra bronşite çevirdi kullanmak zorunda kaldım antibiyotik
Ayse4242 Mucize_1 vala ikj hafta dayanabildim ama bana ilac verm3zler sana dediler bende kendi kendime bekledim bide prospan die bi oksuruk ilaci aldim dogal surup bjlginiz varmi
Ayse4242 Mucize_1 evet oda vardi doktor ikisinden birini onerdi bende prospan aldim sizinkinde de yaziyor mu hamilelikte kullanmayiniz diye? Ya insqn hamile iken hicbirseye guvenemiyor ama halim de hal degil
Mucize_1 Ayse4242 benim doktorum önerdi bu şurubu öyle aldım zaten ama benim öksürüğüm geçmedi bronşite çevirmiş antibiyotik kullandım atlattım
Ayse4242 Mucize_1 sifa olsun insallah bu yeni oksuruk gecmiyor diyorlar aylarca oksuren insanlar varmis geceleri cogaliyormus bende ayni bu haldeyim insallah hemen duzelim doguma 15 gun kaldi qma moral motivqsyon bitik durumdayim
Mucize_1 Ayse4242 Aynen bende 1 aya yakın öksürdüm ateşlendim kemiklerim ağrıyordu doktor hatta korona olmuş olabilirsin demişti ama çok şükür atlattım sende biran önce antibiyotike başla
sarelle01 Benim grip soguk alginligi aşırı vücut agrisindan sonra crp 331 çıktı doktorlar bile neden o kadar yükseldiği hakkinda hala bi aciklama yapmadi suanda 75 e düştü ama yinede yüksek 😔 bebeğe zarari olduysa diue cok korkuyorumm