Eliferk09 Kızlar donaxly fitil kullandım akşam afedersiniz birazda üşütmüşüm ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama akıntı gibi geliyor iç çamaşırımıza şeffaf şekilde üst kıyafetimi bile ıslatmış değiştirdim yine ıslandı fitilden mi kaynaklı oldu sizce?
Emrcnaydn Eliferk09 merhaba doktor fitili neden verdi? Bana da yazdı akıntılarım çok demiştim bunu kullan dedi sizinde mi o sebeple?
34Kubra Eliferk09 korkutmak istemem ama bende de fitil sonrası sabahında su geldi . Normal fitil etkisi ile akıntı su gibi zannettim . Ebe ile konuşunca bebeğin suyunun olduğunu öğrendim .
Mervettas Eliferk09 yurtdışında yaşıyorum ben bana da her kontrolde veriyor doktor fitil aynı şeyler bende de oluyor normal yani. Heralde o akıntıları azaltmak için veriyorlar o fitili fitilde orayı boşaltıyor sanki ben öyle hissettim ne biliyim öyle birden akıntı su gibi geliyor sonra azalıyor çünkü bende.
Eliferk09 Emrcnaydn direk geliyor anlamadım zaten ama daha önce gittiğimde su gelmemişti ama şimdi böyle olunca şüphelendim
Emrcnaydn Eliferk09 benimde aynı şekilde çok fazla akıntım oluyor gece uykumdan uyandırıyor ama su değilmiş 38+6dayım
Eliferk09 34Kubra anladım peki sonrası sancı vs girdi mi birde kesilmedi mi hiç o su gelişi sonrası bir müdahale oldu mu açılma vs olmuş mu
34Kubra 34Kubra ebe söylemişti suyun geldiyse 24 saat içinde doğum başlayacaktır diye öyle oldu . Fitili gece yatarken kullandım sabah önce az az sulu akıntı geldi sonra miktar çoğalınca bebeğin suyu olduğuna karar verdik ebeyle . akşam saat 11 de doğum yaptım .
34Kubra Eliferk09 bir de ben fitili 40+0 da kullandım o da ekstra tetiklemiştir diye düşünüyorum . normal şartlarda doğum da başlaması lazımdı ama aynı gün doktor 1 haftası daha var demişti 41 haftayı bekliyorduk