Rabiul sahhssenem bende hafta sonu detaylı araba arayaşına çıkacağım umarım bulurum , beşik yerine park yatak bakmayı düşünüyorum kendi evime çıkınca odası olacak o sıra park yatakta kalsın daha sonrasında oyun parkı olarak kullanmayı düşündüm açıkçası ve bazı park yataklar anne yanı oluyor tercihim şuan o yönde
cglmr14 sahhssenem bebek arabası henüz almadım ama içime prego markası sindi hangi serisi olacağına karar veremedim henüz. Beşik için de elele markasının anne yanı 6sı birarada olanını aldık çok sağlam geldi kumaşı vs çok iyi ayrıca yatak hediyesi de var. Park yatağa ek olarak alt açma kısmı ve ana kucağı gibi küçük bir beşik tarzı bir şeyi de var kullanışlı görünüyor hepsi.
yeschef-13 Beşik olarak direkt oda yaptık Büyüyebilir beşikli takım Sarte mobilya dan bebek arabasıda Cybex eezy s twist ve ana kucağı ikisinide kullanan bildiğim arkadaşlarım olduğu için gözüm kapalı güvenle aldım💐
Amine_Sultan Bende hem pratik kullanılan çift yönlü pusetlede kullanılabilen birşey arıyorum dolmuşlarda falan rahat kullanacağım bir model olsun istiyorum bildiğiniz marka varsa önerilere açığım
sryy cglmr14 prego marla bende aldım bütün serilerini mağaza da inceledim venüsü çok iyiydi ama bütçe olarak bana fazla geldi smart fold aldım baya sağlam iskeleti de aria covi lotus serisi smart folda göre bi alt segmentti smartın da üstü venüs bütçenize göre düşünebilirsiniz. Birde internet üzerinden almayı düşünüyorsanız eğer internet satışı pahalı pregonun anlaşmalı oldupu mağazalar var kendi orjinal sitesinde yazıyor o mağazalarda daha uygun olabiliyor
ngksu Bebek arabası olarak prego solo tercih ettim,kargoda şuan tercih etme sebebimde çift taraflı değil ama hem kabin hem travel sistem olarak kullanabiliyorum pusetini üzerine koyunca her ikisi de yanımda olmuş oluyo ve araba 7 kg ağırlığında bı yüzden hafif olduiunu düşünüyorum katlayıp kabin boy da olduğu için çekerek taşıma kolaylığı da sağlar diye düşündüm. Park yatak olarak da elele madre tercih ettim kargosu bugün geldi ama açma fırsatım olmadı herkes zaten çok memnun 2. Aırada şuanda kullanış ve sağlamlık açısından.
_momes Ben prego lotus bebek arabası ve puset set şeklinde aldım. N11 sitesnden tızhızında kuponla biraz indirmde oluyor. Araba minik boyuta geliyor. Kullanım açısından hafif ve az yer kaplıyor olması tercih sebebimdi.
Snem33 Park yatak olarak elele madre aldım anne yanı olarak bayağı begendim orta segment kaliteli ama fiyatına göre gayet iyi çok pahalı birşey almaya gerek yok. Bebek arabası içinde prego lotus puseti olanı düşünüyorum fiyatına göre özelliği fazla hemde sağlam ve kabin boy oluyor alanlar övüyor
sahhssenem Snem33 tesekkur ederim, cift tarafli daha mi kullanisli oluyor acaba? pusetin takilip cikan tarzlar göze daha guzel geliyor sanki, bu sekilde rahat olur mu bilemedim hic gormedim kullanmadigim icin de , fikir verebilir misiniz
Suhiss Hafif ve kolay acilip kapanan tam yatar model ariyorsaniz mutlaka robx bebek arabasina bakın cok memnunum
sryy sahhssenem travel sistemler cok ağır oluyor ben col araştorma yaptım prego smart fold aldım içine puset oturtulanlardan ve arabanın agırlıgı 7 kg bile yok tek elle aç kapa yapabiliyorsunuz ve oldukca hafif hem kabin hem travel bana çok mantıklı geldi. Tek dezavantajı çift yön değil tek yçn ama o u da sorun etmedim çünkü bebekler 6 aydan sonra dış dünyayı keşfetmeye başlıyor bu sebeple de tek yön dezavantaj mı değil mi tartışılır
cglmr14 sryy bütçeme covi daha uygun diye ona bakıyordum bir de sanki internette mağazadan daha uygun fiyatı diye okumuştum yorumlarda ama teşekkür ederim size de söylediklerinizi dikkate alacağım ☺️
sryy sahhssenem aa ne demek ben kullanmadım daha ama cok araştırdım hatta pregonun tüm serilerine tek tek gidip baktım bana en dolgunu ve fiyat olarakda en yormayanı smart fold geldi. Hatta ayırdıgım bütçeye smart fold alamıyordum ariasını alcaktım. Bebegim nasipliymiş anlaşmalı mağazasında ayırdıgım bütçeye asıl istedigim olanı alabildim. O nedenle kesinlikşe prego düşünüyorsanız anlaşmalı mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Eğer ankaradaysanız da ben anne bebek mağazasından aldım tuzlucayır ve kuşcağızda mağazası var
sryy cglmr14 bende bütçeme aria uyuyordu nasip ya o fiyata smartı aldım hatta cocuklar gibi sevine sevine aldım içimde kalmadı o sebeğle kesinlikle hatta benim pturdugum cevrede pregonun üç dört tane anlaşmalı magazası var hepsinde fiyat farklıydı 2000 lira uyguna aldım kesinlikşe araştırmadan almayın varsa bi çok mağazasına bakın. Hatta benim aldığım mağazanın instagram satışıda var bakabilirsiniz