Alyanihat 6+1 haftalık cok asırı derece acıkıyorum yarım saat önce yedim hala guruldama ve açlık var tek ben miyim böyle olan 😭
Mucizem00 Alyanihat al benden de o kadar 1 saat geçmeden deli gibi acıkıyorum sanki saatlerdir yemek yemiyor gibi
Eda0509 Alyanihat 😂😂 yanlız değilsin bende varım 5 haftalik oldum daha yeni yemek yedim ama midem boş gibi. Sanki yediğim yemek başka yere gitmiş 😂😂 nolcak halimiz bilmiyorum
Ceylanim Alyanihat tadini cikarin 29 haftalik olduk hala istahim yok hala bulantilarim var dogum yapip doyasiya yemek yicem 😏😏😏 cok zor geciyor ama geceleri acıkıyorum bende
Melisssss1994 Bende öyleyim ya. Bende 9 haftalığım. Canım herşey istiyor. Sürekli yemek istiyorum. 😂Sonumuz hayır olsun 🙏🏻😍
Alyanihat Melisssss1994 gerçekten 😂😂 doğuma kadar duba gibi oluruz heralde Allah korusun cok korkuyorum ha 😔
Melisssss1994 Alyanihat Bende korkuyorum. Daha şimdiden bu iştah nerden nasıl geliyor bu kadar 😂 Yani İnan gece kafamı yastığa koyduğumda bile sabah kahvaltıda neler yiceğimi düşünüyorum. Gözümün önünden geçiyor. Sabah olsun da hemen yiyeyim diye 🙈😂
Eda0509 Alyanihat Allah seni ya güldürdün beni 😂😂 bende kalkar yerim bari birazdan. Ne aç olduk yaa. Normalde 2 lokmayla doyan insanım. Ah bu minnaklar yapıyor hep 😂
Alyanihat Eda0509 ahaha 😂😂😂napalım kız vallaha yemesem içimden böbrek felan filan yerde 😂😂🙄 suan 80 kilo olmusum doğuma kadar düşünemiyorum 75 dim 😪😪😪
Ceylanim Alyanihat ben hic yiyemedim ki baslarda mide bulantidi kusma sadece serum du simdilerded3 hic istahim yok millet yiyor anamm bana ozgu bisi bu yemek te sunepelik 😣😣😣😣