3olduk Zıbınlarını uzun kollu mu alalım kısa kollu mu? Uyku tulumu ve mont lazım mı? Nasıl giydireyim bilmiyorum yardım edin deneyimli anneler😅🐣💕🤗
3bebekannesiii 3olduk ben hem uzun kollu hem kısa kollu aldım Nisan ayı çokta sıcak olmuyor mayısın sonuna kadar kombiler yanıyor hatta dışarıda giydirmek için peluş tulumlar ve kundak aldım onun dışında tüm kıyafetleri uzun kollu
Ceviz6550 3olduk Mart sonu Nisan başı bekliyorum uzun kollu yarım kol sıfır kol hepsinden aldım açıkçası mont almadım kalın battaniyeleri var kıyafetlerinin hepsi uzun kollu aldım zaten uyku tulumunuda var öyle bakicaz duruma göre 😁
Aybenar @3olduk hem uzun hem kısa zıbınlarımız var birazda abiden kalma var nisandan mayıs ortasına kadar uzun zıbın giyer sanırım İzmir’de oturuyorum birde bulunduğunuz il in hava şartlarına bağlı olur ona göre alın
3olduk Aybenar Aybenar ben Malatya’dayım burası daha geç ısınıyor ama bazen de belli olmuyor. iki üç tane kısa yeter o zaman
Melekbilgi5353 Bebek oldukları icin cabuk üşürler rahat hazirana kadar uzun giyilşr havalar iyicene ısınana kadar ben hep uzun aldım