Betlllal Çatlatma iğnesi vurulanlar yumurtanız ne zaman çatşadı ben vurulalı 45 saat oluyor çatlamışmıdır akıntı falan da yok anlamadım yardımcı olurmusunuz
Cicek_ Betlllal bende aynı durumdayım pazartesi vuruldum dr. Dediği günler ilişki oldu. Diğer aylar hep akıntım olurdu bu ay olmadı. Çatlamamış olabilir mi diye düşünüyorum, iğne etki etmemiş de olamaz bence ama bilemedim 🙈
Minnakbiri Betlllal ben de oldum ayın 20sinde saat 2 ydi öğlen ertesi gün o saatlerde afedersiniz su gibi akıntı geldi herkeste aynı olmuyor okuyup bende niye olmadı diye stres yapmayın inşallah güzel sonuçlar alırız ben de çok hevesleniyorum belirtilerim oluyor ama iğne etkisi de olabilir
Umutluol dilaraates merhaba ben yeni bir post açtım eğer yardımcı olabilirseniz bakar mısınız spermiogram testi ile ilgili
ssahin22 benim iğneden sonraki 36. saat sol kasığımda kramplar oldu asıl yumurtam da soldaydı doktor öyle söylemişti sanırım çatladığını öyle hissettim
Cicek_ Betlllal hayırlısı inşAllah şu ayın 5 i gelsin bir an önce test yapacağım 🙈 inşAllah bekleyen herkes güzel haberler alır🌸