Donthappymom BhrRzgr_06 ayyy kusura bakma acını hatırlattıysam başın sağ olsun 🥺 inşallah oğlunu sağlıkla aldırsın kucağına 🤲
BhrRzgr_06 Donthappymom Nerden bilebilirdiniz dostlar sağolsun rabbim kimsenin başına vermesin asıl ben sizi anlatıp üzdüysem halkımızı helal edin inşallah herkes sağlıkla zamanında kucağına alsın yavrusunu 🤲💐
Donthappymom BhrRzgr_06 olur mu öyle acını birazda olsa paylaşmak sana iyi geliyorsa beni mutlu eder 🤲🌺
morpaqatya9 Minikkalp04 Evet 1 aylık hamile olduğumu komşum sayesinde öğrendim bana dedi sende hamilelik güzelliği var olsam anlarım demiştim git test al dedi pozitif çıktı🙂
umutunannesi2023 Minikkalp04 regl gecikti sadece benim hicbir belirtim yoktu gecikmem var diye test yaptim bir yil once simdi kucagimda 😍
Zelihapinar Minikkalp04 klasik adet ağrım vardı sadece sırf alkol içicem yılbaşında diye öylesine yaptım olmıcağını emindim ama hamileymişim reglime 2gün önce öğrendim
susaMom_ Minikkalp04 Benim reglim en fazla 2 gün gecikir ya da 2 erken olur 4 gün gecikince şüphelenmeye başladım testte tam çıksın diye de 6 gün bekledim hiç belirtim yoktu yani ilaçta kullandım sigara da içtim o dönem
elif99__ Benimde bugün gecikmemin 5.günü dün test yaptım negatif çıktı biraz daha beklicem bakalım ne olucak
SenaKARTAL41 Benimde hiç belirtim olmadı adetim zaten düzensizdi çok önemsemedim test yaptığımda da silik çıkmıştı doktora gittim 7 haftalık hamileymişim 😁 şuan 18+4 olduk ve hala hiçbir şeyim yok mide bulantısı kusma bilmem ne hiç olmadı
Aysegul166 Minikkalp04 ben kasık ağrısı yaşamıştım regl olucam gecikti diye beklerken kan verdim 4 haflaık hamile olduğumu öğrendim
susaMom_ Umudumsun098 Hayır ama regli zamanı zaten göğüslerim hassaslaşır karnım şişkinlik yapardı hiç belirti olarak görmedim bunları o yuzden
Gzd39 Minikkalp04 ben kızıma hamileyken üzerine regli oldum ögrendigimde gebeliğini 9 haftaliktı normal bildiğiniz kanamam oldu 4 gün regli gbi ne bulanma ne kasik ağrısı ne bel eğrisi göğüs falan birşey olmadı 9. Haftaya grdimdeigde yaasi ve bulanması oldu zehirlendim sandım acile gttik orda ögrendim