Cucu_01 Semaokss en iyi marka da kullandım bir sürü şey de aldım sürdüm yoktu güzel gidiyordu bi sabah uyandım ki çatlağım var yani tamamen ya genetik ya cilt ile alakalı..🤦♀️
svncgldgn Semaokss ben de Lierac kullanıyorum arada da badem yağı, Hindistan cevizi yğı ve doktoeumun çatlak için verdiği bir krem var onları da kullanıyorum şuan için bir çatlama yok 6 aylık olduk
_almirasmom Semaokss ben bıo oil aldım cok az kullandım belkı 4-5 kez sonra kullanmadım hıc ama catlamadımda oylede doğurdum bakalım 2. Sınde nasıl olcak
Cucu_01 Semaokss kuzenim eczacı yani sür ama yine de geçmez bil dedi dün çok bozuldu moralim korltum bide kırmızı kırmızı çatlamıştı hayatımda ilk kez böyle gördüm 🤦♀️🤣
Aysebayrak Semaokss ben daha 18. Haftadayım suanlık sıkıntı yok daha ilerde oluşurmu çatlaklar onu bilemiyorum tabi 😊
Mnos-332 svncgldgn bende de6. Ayımda yoktu 7. Ayda gece kaşındı karnım sabah hertarafı çatlamıştı badem yağı sürüyordum Hergün bence de ciltle alakalı
svncgldgn Mnos-332 illaki cilt ile kesinlikle alakası var fakat bende de 13. Haftalarda kşıntı oluyordu kremler ile geçti bakalım son aylarda ne olcak göreceğiz, çatlarsa sa artık yapacka bir şey yok
Emrcnaydn Hamileliğimin 3. Ayından beri bio oil kullanıyorum memnunum 38+6dayım çatlamam olmadı ama genetikle alakalı. Ablam iki hamilelik geçirdi bir tane çatlağı var sadece