SumeyyaMete 5 buçuk altı haftalık hamileyim bir dis agrisi başladı benim hayatım boyunca dk agrim olmazdı normalmi 🤔
GamzeCan SumeyyaMete hamilelikte normal canm yeterli vitamin kalsiyum alınmadığında bebek dişten bizde alıyolar onları🤷🏻♀️ Ama haftan cok kücük diye bilemedm🤷🏻♀️
Ssmerve SumeyyaMete bende burda bekleyim ölüyorum ağrıdan 21 haftalık hamileyim dolgum kırıldı önerisi olan yazsın lütfen
Zynur16 Ssmerve canım benimde dolgum düştü şiddetli ağrım var Ocak sonu Doğumum var 34+5 im doktor bişey yapamam dedi ya korkuyorum bende nabıcam orası hava alıyor diye pamuk doldurdum şiddetlenmiyo ama yinede zonkluyo ben bunu Doğuma kadar çekcemmi ya 😥😥😥
Ssmerve Zynur16 o kadar kötü ki kafamı duvara vurasim geliyor parol icebiliyoruz bir tek onunda etkisi hemen geciyo
Zynur16 Ssmerve parol etki etmiyo canım ya pamuk koydum anca öyle duruyorum ama yine zonkluyor kendimi yerden yere atasım geliyo resmen kızımı doğursam yaptırcam hemen dişimi çekilecek gibi olursa çektircem
Drucelis Arkadaşlar 37 haftalığım çok şiddetli ağrıyan dişimi şöyle geçirdim ılık tuzlu suya azcık sirke koyun ağrıyan tarafınızda azcık bekletin çok güçlü tükürmeden yavaşça tükürün hepsini. Bnm o şiddetli ağrıyı geçirdiyse sznkide geçer hmn denesin ağrısı olan .. suyun ılık olmasına dikkat edin