25 ocak da sezeryan günümüz vardı 1 buçuk yatış oldu işlemler filan saat 4 de aldılar beni belimden iğne yapılı iğne de birşey yok yani çok hafif bir acı direk kalçadan sıcaklık hissettim neyse beni uzattılar 10 dk beklediler önümü filan kapadılar kollar bağlandı sonra doktorum hissedersen söyle dedi bacağını kaldır dedi dedim kalkmıyo ağır birşey var tmm dedi başlıyorum varmı birşey dedi dedim durun hissediyorum olamaz ama dedi dedim çok acıyo hissediyorum bekleyelim dedi bacaklar iptal ama ben doktorun attığı çiziği hissediyorum kesmedim sadece çiziyorum şuan korkma dedi ama yok ben acı çekiyorum anestezi uzmanı hocam en ağır dozu verdim yapacak bir şey yok şuan dedi o dakka doktor uyutun dedi 10 saniye sürmedi ben gitmişim gözümü açtım ve ağrı var odaya alındım kızım geldi emzirdim ama bir saat ağrı oldu iğne yapıldı serum taktılar 6 saat sonra kalkacak yürüyecek ve yemeye başlayacak dedi ilk kalkış güzel sorun yok bir kaç kez tekrarladım şuan tek de yürüyorum ama hala gaz çıkmadı ilaç verdiler bekliyorum ☹️