ArinLinamm34 Kızlar annemdeydim Bi kaç gündür sabah otobüsle eve geldim eve girdiğim gibi yaptığım kahvaltıyı kustum 😔 ama zorlanmadım direk geldi çünkü bu arada Bi tek kendi evim de miğdem bulanıyor bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum sabahtan beri 😔 daha önce 4 tane düşük yaptım kalpleri durdu daha doğrusu çok korkuyorum 😔 22+3 haftalığım. Hastaneye gitmelimiyim
GamzeCan ArinLinamm34 canm bi sakin ol biseyler ye sol tarafına yat bakalım bebis hareket edecek mi 🤷🏻♀️ Bende bitek kendi evimde tiksiniyodm herseyden 🤦🏻♀️
Krasivyy ArinLinamm34 ay o bende de var eve girer girmez midem kalkıyor tatlı bişeylerr ye uzan bişey yoktur inşallah
Azrazerin ArinLinamm34 öncelikle sakin ol kalk bi duş al rahatla bir bardak ılık süt iç meyve ye rhaatla uzan soluna ve karnını dinle bu telaşla hareketleride hissetmezsin kusmaya gelince normaldir otobüsle geldim dedin belkş yol tutmuştur üstüne kahvaltı miden kaldırmamıştır
ArinLinamm34 GamzeCan uzanıyorum gündüz sanki bi ara hissettim gibi ama şuan hissetmiyorum çikolata yedim uzandım bekliyorum 😔 çok korkuyorum
GamzeCan ArinLinamm34 cok ayakta kaldıysan ondan da hareket etmiyo olabilir, bide bekleyince etmiyo minnoslar😊 ama için rahat değilse fırsatında varsa git canım için rahat etsin maksatt
Melihadur ArinLinamm34 canım korkma stres yapma birşey yoktur ama sen yine kendini rahatlatmak için git stres olursun çünki
ArinLinamm34 Melihadur evet stres oldum şimdi eşime söyledim sakin ol diyo Bi yarım saat bekleyelim oynamazsa gidelim diyo 😔
ArinLinamm34 Azrazerin evet kuzum annemde kahvaltı yapıp çıktım zaten yolda da Bi ara kalktı miğdem eve girince evin kokusundan artık bittim çıktı direk 😔 dediğin gibi yapıyım ben en iyisi Bi 🤲 umarım oynar rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın çok korkuyorum 😔
Azrazerin ArinLinamm34 korkma yahu uyuyordur yaramaz 😊benimkide gece ben yatmaya niyetlenince hareketleniyor yatırmıyor 🤗evin içinde turluyorum sanki belikte sallar gibi 1 saate hareketler kesiliyo😅
ArinLinamm34 Kızlar oynadı bebişim haberiniz olsun 🤗 hepinize kocaman çooookkk teşekkür ederim canlarımmmm❣️❣️🙏