ravzae Bu durum 4-5 kere başıma geldi çok ağrılı birşey 1-2 dk sürüyor ama çok etkili birden geçiyor benim gibi olan varmı neden oluyor acaba bu bacak kasında ağrı böyle kasılıyor çok can yakıcı birşey oluyor
Ummi_22 ravzae derin derin nefes alıp verin bacağınızı ağrı geçene kadar düz tutun rahatlarsınız hamilelikte oluyor
Miracleee ravzae kramp mi giriyor yani. Daha dün gece oldu bana uykumda. Eşim hemen müdahale etti geçti. Kaç yıllık futbolcuyuz bilelim şu işi bi zahmet diyor gece gece ☺️
birLinaannesi ravzae aniden kalkmaya çalışırken oluyor kasılıyor kramp giriyor. Eşim az önce uyandım müdahale etti ovdu baya bacak kasımda oldu.. 🥹 doktora sormak lazım sebebini magnezyum hapıda işe yaramıyor çünkü
Yunel ravzae kramp mı diyosun canım insanı o an öldürüyor resmen bende de sürekli oluyır bide gece tutması var o apayrı eşim direk ovmaya başlıyor çok şükür geçiyor ama eşim yokken ben birşey yapamıyorum göbekten dolayı mahvoluyorum
2bebek1 ravzae kramplardan bahsediyorsunuz bunun için magnezyum kullanmak gerekiyor doktorunuzla görüşün ona söylediğinizde de magnezyum verecektir