Hbygs Bir haftadır boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı yaşıyorum yapmadığım kalmadı doktorum sadece parol icmelisin ve bol vitamin dedi.. pazartesi ya da salı günü doğum yapacağım nasıl olacak bilmiyorum… hızlıca iyileştiren bir öneriniz varsa çok sevinirim uyuyamıyorum ağrıdan..
Mrveeebade Hbygs ballı süt içebilirsin canım , doğal köy tavuğu varsa onu kaynatıp suyundan içebilirsin . Ilık suya limon sıkıp içebilirsin . Portakal suyu sıkıp içebilirsin
SemaR Hbygs aynen benimde burnum tıkalı boğaz ağrımı ılık ballı limonlu su içerek hafiflettim burnumu da tuzlu su ile boşaltmaya çalıştım ama akmıyo inan ne içime ne dışarı sesim de 1 aydır düzelmedi Allah yardımcımız olsun 😔
Melek2023 Hbygs bende de olmustu, gecmeyince kulak burun bogaza gittim, antibiyotik ve balgam sokucu ilac yazdi, simdi daha iyiyim hamdolsun…
Hbygs SemaR şuan bende öyleyim ne akıyor burnum ne de düzelecek gibi tıkalı sadece kulağıma vuruyor artık ağrısı… doğum yapmaya yakın olmasam yine çekerim ama doğum yakın toparlanmam lazım