Meneksem Kdrt61 benimde kızardı böyle yuvarlak yuvarlak ve dökülüyor kupkuru oldu ne sürülür bilmiyorum
Blueberry0 Kdrt61 evet ya çirkinleşmiştim resmen. Birde hamilelik ışıltısı güzelliği olur derler yalan🤣21 gün oldu doğum yapalı yüzüm gençleşti resmen 🤣
Asyaeylul2816 Kdrt61 ilk kızımda burnum aşırı büyümüştü 2kızımda alnımda iki kaşımın ortasında böyle kahverengimsi bi leke oluştu doğumdnansnra ne kremler serumlar pek fayda görmedim 3.hamileyim suan çilleniyorum🥹😫😫😫
Kdrt61 Meneksem alnımda be yanaklarımda koyu lekelerim oluştu inanılmaz rahatsız edici doğumdan sonra geçer inşallah.
Blueberry0 Kdrt61 hamileyken cilt bakımına gidiyordum evde de hep serumlar kremler sürerdim ama nafile.
Kdrt61 Asyaeylul2816 hamileliğim boyunca yüzüme birşeyde kullanmak istemiyorum artık doğumdan sonra geçmezse bi araştırıp bakıcam tedavi yöntemlerini☹️
Kdrt61 Zeytop erkek 28.haftamda ufak ufak belirtilerle lekelenmelerim çıktı şuan 38+1 daha koyulaştı umarım geçer
Zeytop Kdrt61 kız erkek fark etmiyor demkki bünyeyle alakalı olabilir 30 haftalık erkek bende şimdiye kadar olmadı bundan sonrada olmaz inşallah. Olanların da doğumdan sonra duzeldigini biliyorum umarım doğumdan sonra ışıldarsınz eskisinden daha güzel olun 🥳 Meneksem
zhdcck Kdrt61 ayy Kdrt61 ayy ben de geçmeyen sivilcelenme var yüzümde söndü derken tekrar çıkıyor doktorum sebamedin sabununu ve su bazlı nemlendirici önerdi onu kullanmaya başladım inşallah iyi gelir
Zeytop Kdrt61 annelik mertebesine ulaşarak iki cihanda da parildamiş olduğumuzu düşünüyorum geriside hallolur inşallah 😍