Nelisangel 36+2 karinda sertleşme vajinada bıçak batması agri ve karin aşağısında agri oluyor kasik ağrısı yaşayan varmi
LamiyaCetinkaya Nelisangel Benim de çok oluyor ama düzenli değil. Mutlaka düzenli olup olmadığına dikkat edin
Rabia__q Nelisangel canım az önce benim de yeni doğum yapan bir arkadaşım var onunla konuşuyordum benim de bazı ağrılarım var senin gibi ağrılarımdan sonra arkadaşım doğum yapmıştı sancın var mı
Nelisangel umrumdadegil uzaninca karnım agrimiyo ara ara ağrıyor sorun aya kalkınca karnımda çok agri oluyor vajinada batma yatınca sağ sol dönemiyorum kasiklarimda çatlamalar duyorum donunce sağ veya sol
umrumdadegil Nelisangel bana anlattıklarından sancı gibi geldi düzenli olup olmadığını takip et düzenliyse hastaneye git
Nelisangel umrumdadegil 5 10 dk arasi bazen 3 4 dk arasi bazende yarım saat arasi izli sancı gelsin diye bekliyorum öyle gidiyim 2bucuk yaşına oğlum var siz kaç haftalik
Nelisangel Rabia__q gece gündüz ağrılarım var yatınca hiç şavalamiyorum anca öyle biraz rahatlıyom ama karnımda sertlik yine oluyor sıkıyor resmen bide çok hareketli ettikçe canım aciyor ama 3 4 gün oldu bu ağrılar çoğaldı
Rabia__q Nelisangel benim de aynı şekilde geçen hafta doktoruma söyledim bana 2 hafta daha doğurma dayan dedi 🥹 sanırım belirtiler
Nelisangel Bide ben bu ayın 4 kontrole gitimde plasenta itiyarlamis söyledi doktorum erken dogum risk dedi var
Nelisangel Beyzab95 allah in izniyle bitse de rahatlasak artık dayanamiyorum 24 haftadan beri erken dogum riski var ağrılar hastane fln maf eti
Gizemess Nelisangel yavaş yavaş başlayacak gibi geliyor bana, sen takip etmeye devam et 40sn sürüyor kasılmalar en az. Benim 15dk arayla başladı 40-60sn arası sonra dklar düştü
Asii5656 Kızlar benim karnım taş gibi oluyor yürüdüğüm zaman batma oluyor sanki bebiş gelecek öyle sancılar mı arada belinde agriyir ama o ksdr dgl