Pamuk Normal doğum için 13 bin ödeyip girdim doğuma. Zorla sen kendini kaybettin vs. diye beni pes ettirdiler. Ailenle bir görüş dediler. Bana tek kelime etmediler. Anneme ve kocama ben sezaryen diyorum kendisi normal doğum diye tutturdu doğumhanede girin ikna edin kendini kaybetti bebek de strese giriyor bir şey olacak demiş. Bunu yaptılar çünkü isteğe bağlı sezaryenden de 10 bin daha aldılar. O 10 bini almadan beni sezaryene sokmadılar. Doktor en son ebelere niye hala almadınız hazırlamadınız kadını ameliyata dedi. Hocam evrakları hallediyorlar daha bitmedi dediler. Yani daha parayı almadık demek istiyorlar. Doktor da kadın yerlerde sürünüyor hemen hazırlayın diye kızdı. Sonrası, o ameliyat masasına yatırılışım, ayaklarımın kollarımın bağlanışı, o son gördüğüm yüzler… Hepsi dehşet bir travmaydı Allahtan bebeğimi kabullenmemezlik yapmadım o dereceye gelmedim. Buraya hikayemi yazıp hastane ismi verip gitmeyin doğurmayın orada demek o kadar istiyorum ki ama hamile anne adaylarını doğumdan korkutmak istemiyorum.