Peliinnnni ucpprensesannesii27 bu yazınızın üzerinden baya geçmiş artık hissediyormusunuz Bende 20 deyim hiç hissetmiyorum bazı günler içerden bir dokunma gibi oluyor baxı günler oda yok Geçen hafta dr uma yazmıştım için rahat etsin gel bakalım dedi kollarını bacaklarını hafif hafif oynatıyordu çok hareketli değil heralde diye kendimi avutuyorum hissetmek istiyorum artık
ucpprensesannesii27 Peliinnnni vajina yukarisin da biraz hareketlilik var ama tekme mi hareket mi bağırsaklar mi ayırt edemiyorum yarın hastane randevum var gideceğim inşallah kotu bişey çıkmaz
Peliinnnni ucpprensesannesii27 iyi düşünelim iyi olsun bizler biraz evham yapabiliyoruz zaman zaman o hissettiğiniz bebek hareketidir Bende size yazdıktan sonra günde bir kez de olsa kıpırtıları vurmaları hissetmeye başladım ama düzenli kıpır kıpır değil tabiki Rahat olmakta fayda var sanırım ☺️
Arzu1585 Bana doktorum hareket hissetmek istiyorsan karninin tok oldugundan emin ol bol su iç bir tanede çikolata ye soluna uzan dedi hareketlenmeye başlar dedi dediği gibide oluyor hissetmek istediğim her zaman bunu yapıyorum