Eymenata Kızlar selam Sağlık ocağından şeker yüklemesi için 23.haftaya gün verdiler ancak kendi jinekoloğum bu hafta yaptırmamı söyledi yani 21.haftaya giriyoruz. Aynı zamanda tetanoz aşısı vurduracağım. Yaptıranlar kaçıncı haftada şeker yüklemesi yaptırdınız gebelik şekeri kontrolü için Birde doktorum 50 mg yazmış yükleme için
GamzeCan Eymenata canım normalde 24 le 28 hafta arasında yapıyolar. Sende bi sorun görmüş olmalı ki 21. Hafta istemiş😏 ayrıca sağlık ocağında kesinlkle yaptırmanı tavsiye etmiyorm cnkü cok bekliyor kanlar ve doğru sonucu veremeyebiliyor diye duydum🤷🏻♀️
Dyg34 Eymenata 24 hf falandi cnm gittigim hastanede yaptırmıstır çok sık kan alıyorlar 50 ztn veriliyor yuksek çıkarasa bir doz daha artırıyorlar
Eymenata GamzeCan doktorumla gorustum sorun yokmus bizimki 1 hafta önde gidiyor haftaya 23.haftaya giriyor o nedenle haftaya vermis
LaLuna @Eymenata 24. Haftada yaptırmıştık tatile denk gelmişti 23. Hafta 50 mg ideal ben 75 yaptırmıştım ağır geldi biraz aç karnına inşallah herhangi bir sorun çıkmaz