Yusufayazin__annesi Kızlar lh hormonum 3 çıktı bu yumurtlama olmadığını mı gösterir şimdi yumurtlams oluyorsa lh kaç olmali
Kanatsiz_1_melek Yusufayazin__annesi bu konu hakkında fikrim yok ama zaten doktor size söyler tahlil sonuclarini amh önemi olduğunu biliyorum onun değerleri 1 altında olunca yumurta rezervin azligini gosteriyor
Hiratuba Yusufayazin__annesi adetin 21.günü yapılan progesteron hormonu yumurtlama olup olmadığını gösterir . Eğer yumurtlama düşükse Klomen femara tarzı ilaca başlatıyor kontrollü takip yapılıyor o şekilde yumurtlama oluyor.
Yusufayazin__annesi Ceylanbjk bir arkadasim sinir etti beni bir şeye yönlendirdi bayan tahlilleri istedi sttim herseu normal yumurtlaman yok dedi nerden anladınız dedim lh dan dedi
Tklc Yusufayazin__annesi söylediği gibi lh tek başına birşey ifade etmez ama siz bu kanı adetli iken mi verdiniz yoksa yumurtlama döneminde olduğunuzu düşündüğünüz bir zamanda mı?
Ceylanbjk Bende lh daha dusuktu ona bakarsan 0,30 gibi galiba adet oluyorsan yumurtlama olur merak ki benim gibi ilaçla adet olan da var
Yusufayazin__annesi Ceylanbjk adet kendilihimden oluyorum hiç aksamadi bugüne kadar düzenli adetliyken verdim
umut0808 Adet zamanı lh düşer zaten, düşmemesi sıkıntı 😃lh adetin 14.gününen yüksek seviyeye gelir yumurta çatlar gebelik olur
Ceylanbjk Yusufayazin__annesi Anladım eğer çocuk düşünüyorsan hayıt macunu kullan iyi gelir bütün değerlere iyi gelir
Yusufayazin__annesi Ceylanbjk hayiri tohum oalarak aldım kusum çocuk istiyorum ikinciyi rabbim bir tane verdi şuan 4 yaşında femarayla 2inci ayda hamile kaldım femarayla yine hamile kaldım düşük oldu kullandım bu kez etki etmedi macunu nasıl nerdne aldin
Yusufayazin__annesi Hiratuba adetin 14 günü progesteron bakıldı 11.4 çıkmıştı femara verdi oğlumda da öyle hamile kaldım saten
Ceylanbjk Yusufayazin__annesi Instagramda nihalin bahçesi diye yaz ordan hayıt macunu alabilirsin çok faydalı gerçekten