Gamze_yildirim Laren_lar Arel ismini anlamı da çok güzel oğlumun ismi olduğu için de ayriyeten çok seviyorum çok sakin uslu bı çocuk yani bebekliginden beri🤭
Senamercan1 Daha cinsiyetimiz belli değil ama oğlumuz olursa Yusuf Atlas yada Yusuf Karan , kızımız olursa Duru Ala koymayı düşünüyoruz. Sağlıkla gelsin yavrularımız🤍
Baharatajanova Ysmnksknn Aslan Efe 🦁💙 oğluşumun adı. Babası Aslan’ı seçti Efeyi de ben istedim inşallah adı ile yaşasın Aslanım ☺️🙏🏼🥰
kubracpkn Ysmnksknn birde dede ismi merakları da var baba baskısından dolayı bu gelenek ne zaman bitecek anlamıyorum yenidoğan bebeğe 60 yaşındaki adamın adını vermek istiyorlar ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz tmm modern bi isim olmasın ama eski isim mi kaldı birazda insan çocuğun geleceğini düşünür bu çocuk okula gidecek arkadaşları olacak dalga konusu bile olabilir bi isim yeri geliyor
Elifcee79 kubracpkn kesinlikle aynı cümleleri eşime söyledim yani anlamıyorum ki eşimde çok anlayışlıdır cahil birisi değil takıldı tek oğlansın babanın adını koyarsın demişler sürekli evlenmeden söylenen sözlerdi düğün günümüzde bile akrabaları tekde koymazlar yanına isim koyarlar demişler 🤦🏻♀️
BernaKaplan İlk oğlumun adı Miraç Onur İkincide oğlum olacak 34.haftamdayım tam karar veremedik ama AYBARS veya AYBERK olarak düşünüyoruz 🦋 isimlerin karakteri büyük ölçüde etkilediğini düşünenlerdenim 🎈