biranne__ Ysmnksknn Ahlas diye bir isim duymuştum anlamıda güzeldi şuan hatırlamıyorum ama hoşuma gitmişti. Efe iyi sanki. Ilgaz var. Bilmiyorum bizde erkek ismi konusunda çok zorlanıyoruz ya. Eşim çok seçici :)
Busraa23 Ysmnksknn Kayra Kaan Kerem Aslan Kuzey Yiğit Ata Umut Rüzgar Deniz Yağız Atakan Batuhan Baran
ummanela Hep hamilelikten önce erkek isimleri vardı kafamda kız ismi yoktu hiç. Hatta diyordum ki ya hemen koyuveririm şu ismi falan😂 şuan da asla doğru ismi bulamıyormuşum gibi geliyor…
Elifcee79 Fatmac Allah razı olsun eşim vefat etmese koymazdım diyor benim ki tam dede adı normal klasik isimler olsa dert etmeyiz ki zaten
umena Susam-1 tuğyan Anlamı asırııı kötü biliyorsunuz değil mi “azmak, sapmak; taşmak Bence koymamalısınız isme ceker çocuklar
gokcen37 Elifcee79 Bence vefat eden kisilerin ismi koyulmamali. Abim vefat etti ismi gorkem Babam vefat etti ismi süreyya. Erkek bebek bekliyoruz ama isim bir kere vefat eden kisileri dusunmedim. Baktikca cocuguma bakio duygulanmak istemem. Hadi onu gectim isim kisisel olmasi lazim kadere inananlar varsa ismini yasarmis insan vefat edeninkini de yasarmis
Elifcee79 gokcen37 bende aynısını düşünüyorum ama eşim çok ısrar etti hatta tek olsunda dedi kabul etmedim biz isim problemini evlendiğimiz günden beri yaşadık
Susam-1 umena Ahlas isminin anlamını araştırarak bakmıştım anlamı buydu kuranda da geçiyor İyi yürekli, temiz kimse. İhlaslı, en halis, daha temiz. İçten, candan, açık yürekli.
Yonca_26 Ysmnksknn cinsiyetimiz daha belli olmadan karar vermistik ismine kizda olsa erkekte olsa ismi hazir di☺️Kadirim de Kadirim☺️🩵🤣🤣
e_blue_sky_a Ysmnksknn cihan güzel bir isim. Deniz de…… özgür, ulaş…. Enes ismini de seviyorum. Ayrıca çınar da güzel kuzey de…. fikir olur belki.