Pinar38 Bu haftaya kadar yoktu ama sarı renkli bi akıntı gelmeye başladı benden günlük bi kaç kere oluyor bebeğin suyu ile alakalı olabilir mi doktorum normal demişti ama evhamlı yapıyorum sizde durum nasıl benim gibi olan var mı
deletedmom947 Pinar38 ben 34. haftadayım, bir kere anlattığınız gibi akıntım olmuştu fitil vermişti doktorum geçti. Akıntın kokuyorsa sorun oluyormuş kokmazsa sorun yok demişti benim doktorum
Pinar38 Balll hmm enfeksiyon bende de çıkmıştı vagi-hex diye bi fitil verdi kullanmadım ama gebelikte pek önermiyoruz dedi eczacım benim de kafam karıştı
Usui Pinar38 aynen aynen rahatsız ediyor . Korkma bence yine bı kontrolünde söylersin ama acil bişey olduğunu sanmıyorum canım rahat tut icini
Balll Ben de ağrı kesici bile yutmadım bebeğe bişey olur DİE ama antibiyotik yutulmazsa enfeksiyon erken Doğum riskini arttırıyormuş
Seryb Enfeksiyon olabilir sarı renkli akıntı doktorun krem verecektir büyük ihtimalle tabi ki biran önce doktoruna da danis
Gamzeercan Kızlar bende 33 haftalığım bugün çok kötü bi ağrı girdi kasıklarıma ama sonra geçti galiba yalancı sancıydı o az öncede peçetede iki tane toplu iğne büyüklüğünde kan gördüm ama başka yok 😒
Pinar38 deletedmom947 koku var ama benimkinde... Ben en iyisi bi doktorumla tekrar konuşayım gün içinde