SSenaaa Kızlar 24 +4 olduk sabahları yüzümü yıkarken burnumun kanadigini fark ettim bugünde 2 kere kanadı acaba bu neden olabilir yada korkulacak biseymi ??
SMZmiracle SSenaaa benim de oldu bugun ya.cok korktum.ama gec saat olsugu icin doktoru aramadim.siz soyledinizmi doktorunuza
busduuk1914 SSenaaa bende yaşamıştım ama kuru kanamaydı. Düzenli tansiyon ölçmeniz gerekiyor. 20. Haftadan sonra günde 1 kez ölçmek lazım. Doktoruma sorduğumda tansiyonun iyi çıkıyorsa kbbye görün kılcal damarla ilgilidir demişti.
Nergisssadyamn SSenaaa Benim başından beri ara ara kanıyor. Çok kanarsa direk kulak burun boğaza gözükmen lazım dedi doktor
SSenaaa Yazmelegi_ sabahları kuru kanama fark ediyordum kaç gündür ama bugün alsam üstü normal kanadı az öncede uzanırken burnum akıyor sandim yine baya kanadı
Yazmelegi_ SSenaaa bi söyleyin doktorunuza gebelikte burun hassaslasıyomus bana öyle demisti doktorum
SSenaaa SMZmiracle hayir akşam üstü oldu ilk defa dır şaşırdım diğeri az önce oldu bu saatte yazmak istemedim rahatsız etmek istemedim ama yarın sorayım mı acaba