Tazeannevebebegi Aslishn ne gibi bi zararı var canım bnim tanıdığım bildiğim kullanan var bi sorun teşkil etmedi bebeği şuan 10 aylık
Aslishn Tazeannevebebegi bi sorum teskil etmesinden degil canim dozu cok fazla gunluk 400 mcg alinmasi gerekirken folbiolda 5 mg var
Aslishn Dderryaa yaa gormeden nasil dururki insan valla ozluyo yaa acaba napiyo diye merak ediyo😍😂 ultrosom cihazimi alsak eve diye dusunmuyo degilim😂😂😂
Dderryaa Aslishn hahaha 😂😂ben kalp atışını bile duyamadm tehlikeli dedi 12.haftada duyacaz inş çok öerak ederek bekliyorum
Burcak61 Aslishn ben folic iod kullandım bir ay ve şimdi ikinci paketine geçtim folibol çok zararlı imiş bana da doktorum öyle söyledi zaten üç ay içilecek bence bebek için almaya değer
Filizcck Aslishn bende hamilelik öncesi folibol hamile olduğumu öğrendikten sonra foliciod kullanmaya başladım.
Aliiss Aslishn ben hamile kalmadan 7 ay öncesinde felan başlamıştım folik 1 kullandım gebeliğimin de 3. Ayına kadar kullandım her hangi bir yan etkisini görmedim 45 tl civarı bir fiyatı vardı 💁🏼♀️