EceNaz26 Yarın doktor kontrolüm var 13 haftalık olcaz çok stresliyim 1 haftadır sağlıklı mı diye sanki hamile değilmiş gibi hissediyorum kendimi aynada kendime bakıp duruyorum sanki karnım kaybolmuş gibi geliyo çok üzülüyorum. Stresten uyuyamıyorum da 😔
Serendipity16 EceNaz26 kötüyü çağırmasın kötü olmasın bende kendimi hiç hamile gibi hissetmezdim pek belirtim yoktu ama iyi düşünmeye çalıştım hep iyidir inşallah
Busraoz EceNaz26 Kaygı bozukluğu mu var? Şayet öyleyse başka şeylere odaklanın ve sakinleştirici tütsüler yakıp nefes egzersizleri yapıp kendinizle kalıp pozitife odaklanın🤍 Neden kötü olsun ki ben 12. haftamdayım ve her şey çok güzel olacak🙏🏻
Cozcetin Stres yapma canım gaz felandir zaten göbeğin daha pek çıkmaz ki ara ara bütün gebelerde öyle oluyor
EceNaz26 Cozcetin göbeğim erken çıkmaya başladı her ay çekiyorum bariz belli şuan 😄 ama durdu gibi hissediyorum okuduğum seyler etkiliyor galiba
Serendipity16 EceNaz26 benim hiç bulantım olmuyordu düşünün sadece bel ağrım olurdu o haftalarda normal inşallah sağlıkla devam etsin
Cozcetin EceNaz26 ilk gebelik mi ? Benimde başlarda birden karnım şişti sonra ikinci ay ile dördüncü ay arası öyle kaldı şuan tekrar hafiften büyümeye başladı. Kötü şeyleri okumayın bence insanın aklı karışıyor kötü düşüncelere dalıyor
EceNaz26 Busraoz uzun yıllar tedavi gördüm vardı aslında bayadir iyiyim ama sanırım onunla tetikleniyor. Teşekkür ederim 😊Sağlıkla gelsin miniğiniz 🧿