Vaveylaa_2727 Aysegulmutlu97 bence şu an normal iki gun arayla baktır kuzum iki katı artarsa sağlıklı demektır hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
tgbmerve Aysegulmutlu97 düşük değil , regle 3 gün kala 2.60 ti, 17+2 yiz , sabırlı olun iki günde bir sabah sağlık ocağında takip edin aynı yerde kan vermek onemli
Sinemm68 Aysegulmutlu97 bence değil ya 2 gün sonra tekrar verin regl gününüzde aslında en iyisi evde test yapacaksın bir hafta sonra doktora gideceksin ilk hamileliğimde öyle yapmıştım bu kan testleride stres yapıyor😂
Aysegulmutlu97 tgbmerve biliyorum kuzum oğlum 21 aylık daha şimdi tesadüf öğrendim ama onda regl günü 850 yedi ondan düşük geldi
Aysegulmutlu97 Cozcetin benim 2.nci olucak 1.nci çocuğum daha 21 aylık ve bugünde bu haberi aldım. Oğlumda adet günü beta 850 çıkmıştı o yüzden düşük geldi gibi
Vaveylaa_2727 Aysegulmutlu97 canımm ne demek teşekkür ederim 🥰bizede yazmayı unutma olurmu guzel haberlerını beklıyoruz ❤️
Aysegulmutlu97 zengooo aa aynıymışız inşallah seninle aynı haftaya gelirim ama zor ilk oğlum 36+4 te dünyaya geldi doğumda çarı muyanesi günü gerçekleşti suyum geldi sancım gelmedi suni sancıyla maşallah 3 saat sürdü kesi olmadan dikiş olmadan 10 dkada doğdu suni sancı kötü değil :)
Aysegulmutlu97 Vaveylaa_2727 değerım 90 çıktı ❤️ 2 günde artış nasıl sence bir daha gitmem gerekirim kana bide