peksimetya gizemko benim ilk doğumum sezaryan olmuştu mecburi. Bu da sezaryan olacak ssvd istemedim 😊 23 şubata gün verdi doğum için. Sizin nasıl ilk mi 😊
gizemko peksimetya benim de ikinci ilki normal doğumdu bu da nasip olursa öyle olacak inşallah :) ilk çocuğunuz kaç yaşında bizim araları tam 24 ay olacak bakalım nasıl olacak :))
peksimetya gizemko hayırlısıyla kucağımıza alalım 😍🥰 yaa maşallah çok az varmış aralarında kardeşlerin. Benim tam 6buçuk yıl olacak doğduğunda aralarında 😊 sizinki küçük diye zor belki benimki de 1.sınıfta olduğu için. Canları sağolsun 🥺
gizemko peksimetya bakalım hayırlısı :) istediğim bir aralıktı çünkü çalışıyorum ve belli bir yaşa geldikten sonra daha rahat işime dönebilmem için en iyisiydi. İlerleyen süreçte daha zor olabilirdi. Muhtemelen ilk bir senemiz zor olacak ama sonra yakın arkadaş olacaklar :))
peksimetya gizemko evet aynen ben de ilk kızım oldjktan sonra peş peşe istiyordum olmadı zaten kızıma bakacsk kmseyi bulamadım mecbur işe geri dönemedim ayrıldım. Zaten benim de olmadı bi daha çocuğum hamile kalamadım pkosum tesadüfen şimdiye nasip oldu 🙈
peksimetya miranatlas 1200 tl muayenesi var sigortalı fiyatı. 20 bin zorunlu sezaryen + 4 bin gece doğum olur da doktor gelirse. Bunlar peşin fiyatı kart havale vs işlemlerinde + kdv var bi de 😊 normal doğumu ssvd yi falan maalesef bilmiyorum