Ayseeegull Ay çok endişeliyim 40+1 deyim doktor pazartesi çağırdı 3-4 gün sonra yani. Bebek kakasını yapar mı diye düşüne düşüne bi hal oldum. Belirtisi var mıdır bunun ya anlar mıyız öyle bir şey olursa?
Damla Ayseeegull nst ile belli olur bebeğin kalp atışları düzensizleşir onun dışında merak etme ben 40+6 da doğum yaptım gec döllenme olduğu için 40+6 adet tarihime göre hesaplarsam 41+6🫠 içini ferah tut yani🌸
Eylemsiii Ayseeegull oğlum 41+1 de dünyaya geldi suni sancıyla doğduğunda yeşil yeşil kusuyordu kakasını yemişti enfeksiyondan 1 hafta kuvezde kaldı. Şimdi de 40 haftalık oldum yine bende sancı yok eşim tutturdu gidelim suni sancıyla gelsin kakasını yemesinden korkuyo bende bekliyorum sancım gelsin diye ama yine yok sancı
Ayseeegull tugbaa54 Benimde pazartesi belirsiz bebek çok iri normal doğumda zorlanırsın pazartesi bi daha ölçelim konuşalım dedi çok şaşırdım devlet hastanesi böyle diyince. Bakalım pazartesi herkese heyecanlı 🤩
tugbaa54 Ayseeegull inşallah kendi sancın gelir gerek kalmaz benimde öyle bende kendi sancım gelsin istiyorum oluyor kasılmalarım ama devamı gelmiyor
Ayseeegull Eylemsiii Ayy bunda da yaşamazsınız inşallah. Bende ondan korkuyorum bi an önce pazartesi olsun istiyorum