redann4 39+1 de gittim 4cm açılma var dedi kendi sancimla dogurmam için yatış vermedi cumartesiye kadar bekleyelim dedi Dua edin korkuyorum biraz .. Normal doğum yapanlar yazabilir mii biraz dertleselimmm
Minigiim-vebenn52 redann4 ay inşallah kendi sancın gelir kolayca olur doğumun inşallah suan hiç sancı çıkmadı mı nstde ? Cumartesiye kadar squat falan yap bari canım
redann4 Minigiim-vebenn52 hiç sancım yok ntsde falanda… sadece 2 kere evde çok sancilandim duş aldım gecti şükürler olsun
Minigiim-vebenn52 redann4 cumartesi gitmeden önce de sıcak suyla duş al öyle git benim hastanede Dogumhanede sıcak su yoktu giremedim duşa sancı çekerken Dogumhaneye verilmiyormuş galiba
ilaycete213 @redann4 bol bol yürü bol bol hareket yap eğil kalk hiç durma ve hiç doğum anında bağırma ki gücün kalsın sadece burundan nefes al agizdna ver hep besmele dualar okuyun o an ve kendi sancin olsa süper olur
redann4 14mys ilk gebeliğim evet 2nci çatı muayenemde söyledi salı günü 4 cm diye şuan ne kadar açıldı bilmiyorum
Seherzge redann4 açılma olup olmadığını nasıl anlıyorlar? Bende geçen hafta çatı muayenesi oldum ama benim doktorum sadece eliyle hatta iki parmağıyla falan dokunarak kontrol etti. Açılma bu şekilde mi anlasılıyor yoksa sadece elle muayene değil de bakmaları mı gerekiyor
14mys 14mys bende 38haftaligim alt trfa baskı çok var hatta sızlıyor yürürken ve Çatı kemiklerim ağrıyor 3gun önce gittim ikinci doğumum olacağı için Çatı muanesi yapmadı daha ama ınsallh açıklık vardr diye çok dua ediyorum yalancı sancılarda çok oluyor🙄
redann4 14mys benimde öyle yürürken çok zorlanıyorum bazen kafası yerleşmiş kanala… İnşallah sizinde kolay olur dogumunuz
DenizEbru Benimde yarın sabah yatışım var normal doğum için. Suni sancı ile doğumu başlatacakmiş Dr. Benimde ilk doğumum deneyimli anneler neler yapmalıyım? Biraz anlatırmısınız?
Mervegngr06 Ayyy ne olur bana da dua edin beni de cagirsin ben de 39 artı birim geçen hafta 2 cm acilmam vardı inşallah xaha çok acilmam olur da beni cagirir
redann4 Seherzge elle bakıyor sadecee, onlar ellerinin neresine kadar geldiğini fln soktuğunda anliyo bebeğin kafasına fln dokunuyo hatta asistaniyla konuşurken duydum asistanı soruyodu dokundunuz mu bebeğe diye evet tabi dokundum diyodu